Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PENÇE - KİLİT BÖLGESİNDE 3 ŞEHİT DAHA
PENÇE - KİLİT BÖLGESİNDE 3 ŞEHİT DAHA
Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bugün PKK terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı, Piyade Uzman Çavuş Muhammed Mustafa Koca ve Piyade Uzman Çavuş Murat Yıldırım'ın şehit olduğu, 4 personelin de yaralandığı belirtildi
11 Eylül 2022, 19:09

 

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl, Piyade Uzman Çavuşlar Harun Yıldırım ve Savaş Borlu şehit oldu, 3 asker yaralandı.

Pençe-Kilit operasyonunda verdiğimiz şehit sayısı 51 oldu .

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu, 3 askerin de yaralandığını açıkladı.
 
“BÖLGEDE OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR”
 
MSB’den yapılan açıklamada şöyle denildi:
 
* “Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, arama tarama faaliyeti esnasında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada, Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu şehit olmuştur. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.
 
* Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde Arama Tarama faaliyeti esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen 4 kahraman silah arkadaşımızdan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Ağıl yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bölgede operasyonlar devam etmektedir.
 
* Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”
 
image
 
NİĞDE’YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şehit Uzman Çavuş Savaş Borlu’nun şehadet haberi, memleketi Niğde’nin Değirmenli beldesi Yukarı Mahallesi’ndeki ailesine ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen şehit Borlu’nun babaevinin bulunduğu sokak Türk bayrakları ile donatıldı.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu’nun acı haberi, Niğde’deki ailesine ulaştı.
 
MERSİN’DE ŞEHİT ACISI
Şehit Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım’ın şehadet haberi, memleketi Mersin’in Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Yıldırım’ın acı haberini alan anne, baba ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bekar olduğu öğrenilen şehit Yıldırım’ın babaevinin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.
 
Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım’ın şehadet haberi, Mersin’in Toroslar ilçesindeki ailesine ulaştırıldı. Haberin ardından şehidin babaevine Türk bayrakları asıldı.
 
 

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR