Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZEYBEKÇİ'DEN ZAFER ÇAĞLAYAN'A DESTEK
ZEYBEKÇİ'DEN ZAFER ÇAĞLAYAN'A DESTEK
Zeybekçi, “Sayın Bakan Çağlayan’ın Türkiye’nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmamıştır; bizim için aslolan Türkiye’nin çıkarlarıdır. Geri kalan başka ülkelerin çıkarlarına muhalefet etmiş olup olmaması bizim için pek dikkate alınacak mevzu değildir
7 Eylül 2017, 16:03
Zafer Çağlayan yalnış bir şey yapmadı
 
Çağlayan'ın sanık olarak iddianameye eklenmesiyle ilgili hükümetten ilk açıklama Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den geldi. Reuters'a konuşan Zeybekci, Çağlayan'ın "yanlış bir şey yapmadığını" söyledi. 
 
ABD'de tutuklu yargılanan Rıza Sarraf davası Ak Parti hükümetine bulaştı.
 
Ekonomi bakanı Nihat Zeybekci, "Ekonomi eski Bakanı Zafer Çağlayan'ın Türkiye'nin çıkarları aleyhine hiçbir işlemi olmamıştır; bizim için aslolan Türkiye'nin çıkarlarıdır" dedi. Zeybekci ayrıca, "İran'a yönelik ambargoların delindiği iddiaları var ama bir Türk bakan hakkında başka bir ülkenin bulunduğu iddia ispatlanmalı" ifadesini kullandı.
 
       image
 
 “Öncelikle bu ambargoların BM kararları çerçevesinde olup olmadığına da bakmak lazım ama bu iddia sahipleri iddialarını ispatla mükelleftir. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanı hakkında başka bir ülkenin mahkemelerinin böyle bir iddiada bulunması birinci olarak ispatla mükelleftir, ikinci olarak da benim için mevzu bahis Türkiye’nin ve Türk milletinin çıkarlarıdır. Ben önce ona bakarım. Çok değerli bakanımızın da Türkiye’nin çıkarlarına aykırı bir hareketi herhalde hayatı boyunca hiç olmamıştır” yorumunu yaptı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR