Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TEKNOLOJİ ŞİRKETİ HİSSELERİ TEPETAKLAK
TEKNOLOJİ ŞİRKETİ HİSSELERİ TEPETAKLAK
Borsada son dönemde oyuncuların manipülatif hareketlerine neden olan yazılım ve teknoloji hisselerinde sert düşüş yaşandı.
9 Mart 2024, 13:47
 
 
Piyasa değerleri adeta patlayan hisselere dün gün sonunda oyunculardan sert satış geldi. Bir çok hissse senedi taban oldu.
 
İŞTE SERT DÜŞEN SENETLER:
 
REEDER TEKNOLOJİ: Elektrikli araç ve reecoin adını verdiği kripto para haberleri ile tarihi zirve yapan Reeder, bugün taban oldu. Son bir ayda yüzde 90 yükselen senet bugün yüzde 9.95 değer yitirdi. Hisse senedinde haftalık değer kaybı yüzde 20 oldu.
 
ATP YAZILIM: Bir grup tarafından manipülatif işlemlere sahne olan senet aynı zamanda son bir yılda yüzde 600’e yakın prim yapmasıyla dikkat çekiyor. Bu hisse de son bir haftada yüzde 21 değer yitirdi.
 
KAFEİN YAZILIM: Bir başka grup hareketi ile rekor yükseliş kaydeden senette bugün taban oldu. Hisse senedi son bir yılda yüzde 550 prim yapmıştı. Sadece son 2 ayda yüzde 180 prim yaptı.
 
ESCOM TEKNOLOJİ: Hisse senedmobilinde zaman zaman işlem yapan grup agresif hareketlerle küçük yatırımcının canını yaktı. Senet bugün taban olurken, sadece son 2 ayda yüzde 100 prim yaptı.
 
PC İLETİŞİM MEDYA: Bir grup tarafından yüzde 50’lik bant içinde “asansör ” adı verilen operasyon yapılıyor. Bu senette taban oldu.
 
MOBİLTEL İLETİŞİM: Hisse senedinde oldukça agresif hareket yapan grup geçtiğimiz ay yüzde 50 prim yaptırdığı senedi bugün taban yaptı. Diğer teknoloji hisselerinde yaşanan düşüş bu senette spekülatörün panik olup satış yapmasına neden oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR