Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ RESTAURANT İHALEYE ÇIKIYOR
ÜNLÜ  RESTAURANT İHALEYE ÇIKIYOR
Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, şuan özel bir firma tarafından Green Blue adıyla işletilen restoranın 10 yıllık kiralanması için Kasım ayı içerisinde ihalesine çıkacağını açıkladı.
13 Kasım 2016, 00:48
 
Sapanca Belediyesi’ne ait Sapanca Gölü’nün Kırkpınar sahilinde bulunan ve şuan Green Blue Restaurant adıyla özel bir şirket tarafından işletilen taşınmazın kiralanmasına ait ihale tarihi belli oldu.
 
Sapanca Belediyesi Kasım ayı olağan toplantısının 4. Maddesinde “Mülkiyeti belediyeye ait olan, Kırkpınar Soğuksu Mahallesi Melih Kibar Sahil Yolu Caddesinde bulunan 12 pafta 1324 parsel ve 12 pafta 717 parselde kayıtlı taşınmazların 5393 sayılı Belediye Kanunun 18. maddesinin “e” bendi gereğince kiraya verilebilmesi maddesi görüşüldü ve karara bağlandı.
 
image
 
23 Kasım Çarşamba günü saat 15:00da Belediye Meclis Salonunda gerçekleşecek ihalede 10 yıllık muhammen bedel 1 milyon 627 bin 118 lira olarak ilan edildi.
 
İhale şartnamesinde alkolle ilgili bir şart bulunmayacağını ifade eden Yılmazer, “Sapanca bir turizm şehri ve bizde yeni bir yer açmıyoruz. Ak Parti olarak tüm görüşlere eşit düzeyde yaklaşıp hizmet odaklı çalışıyoruz. Bu sebeple söz konusu yer için şartnamede alkollü veya alkolsüz olarak bir şart bulunmayacak. Mevcut haliyle, haklarıyla ihaleye çıkaracağız. 10 yıllık bir kiralama için ihaleye çıkılacak.” dedi.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR