Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FENERBAHÇE'DEN TARİHİ GALİBİYET
FENERBAHÇE'DEN TARİHİ GALİBİYET
UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında 24 maçtır evinde yenilmeyen Belçika takımı Union SG ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe tarihi bir sonuca imza attı.Sarı Kanaryaların 3 -0 kazandığı maçın golleri 20' Michy Batshuayi ,84' Jayden Oosterwolde 90+4' Dusan Tadic (P) tarafından atıldı.
7 Mart 2024, 22:06

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Temsilcimiz Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Belçika ekibi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geldi. RSC Anderlecht Lotto Park stadında oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Fenerbahçe, rövanş öncesi tur kapısını ardına kadar araladı.

   image

Union Saint Gilloise deplasmanında ilk gol Belçikalı yıldız Batshuayi'den geldi

Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise'yi deplasmanda 3-0 mağlup etti.Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Cengiz Ünder ortasını ceza sahasına doğru gönderdi. Gelen topa savunma ile birlikte hareketlenen Çağlar Söyüncü kafa ile topu sağ kale direğinin yanına doğru indirdi. Bu noktada bulunan Michy Batshuayi bekletmeden vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturdu.image
 
Fenerbahçe bu golle soyunma odasına 1-0 önde girdi. 
Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında orta alanda topla buluşan Edin Dzeko defansın arkasına sarkan arkadaşı Jayden Oosterwolde'ye harika bir ara pası attı. Topla buluşan Jayden Oosterwolde topu ceza sahasına kadar sürdü ve ceza sahasına girer girmez yerden vuruşunu yaparak meşin yuvarlağı sağ köşeden ağlara gönderdi.
 
PENALTIDAN ÜÇÜNCÜ GOL
Fenerbahçe, Burgess'in ceza sahasında topa eliyle oynaması sonrası penaltı kazandı. Sol kanatta topla buluşan Mert Hakan Yandaş ortasını ceza sahasına doğru göndermek istedi. Rakibinden seken top oyun alanını terk etti. Pozisyon sonrasında hakem Video Yardımcı Hakem'e (VAR) danıştı ve topun Christian Burgess'in eline çarptığına işaret ederek beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan Dusan Tadic topu kalenin ortasına gönderdi ve farkı üçe çıkardı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi. 

image

İlk yarım saatin açık ara en iyi oynayan ismi olan Çağlar Söyüncü sol arka adalesinde yaşanan problem nedeniyle kendisini yere bıraktı. Sağlık ekibinin saha içerisindeki müdahalesinden sonra oyuna devam edemeyeceği anlaşılan Çağlar maçın 35. dakikasında kenare gelerek yerini Ferdi Kadıoğlu'na bıraktı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR