Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALİ KOÇ FUTBOL DÜNYASINA SESLENECEK
ALİ KOÇ FUTBOL DÜNYASINA SESLENECEK
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile yaşanan şampiyonluk yarışında rekabetin farklı noktalara geldiğini belirterek 'Bu gidişat böyle gitmeyecek' dedi.
6 Mart 2024, 13:59
 
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği'nin açılışında açıklamalarda bulundu. Son günlerde Galatasaray ile yaşanan sert atışmalara değinen Koç, 'Çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz' belli değil dedi. 
 
Ali Koç, birkaç gün içinde basın toplantısı düzenleyeceğini ve önemli açıklamalarda bulunacağını söyledi. Ali Koç'un sözleri şu şekilde:
 
"Şampiyonluk, iyilik, kötülük, adil rekabet vs vs. Birkaç gün içinde bir basın toplantısı ya da bir TV programı olacak. Beni orada iyi dinleyin. Fenerbahçe'nin her türlü başarısı pek çok zorluk altında olmuştur. Bugün futbolun geldiği nokta, her anlamda, medya, taraftar, yönetenler, yöneticiler, federasyonlar, hakemler... Her anlamıyla yerlerdeyiz. İster istemez bu girdabın içine giriyoruz. Sportif rekabet mi yapıyoruz çirkinlik rekabeti mi yapıyoruz, iletişim savaşı mı yapıyoruz, belli değil. Bu gidişat böyle gitmeyecek. Bu gidişat böyle devam ederse Fenerbahçe için her türlü zorluk önüne çıkacaktır. Birçok sebebi var. Birkaç güne anlatacağım. Dikkatle dinleyin."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR