Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞAMPİYONLUK REHAVETİ YARAMADI
ŞAMPİYONLUK REHAVETİ YARAMADI
Süper Lig'in 34.haftasında Sivasspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılıların şampiyon ünvanıyla çıktığı Sivas deplasmanında rakibine 4-3 mağlup oldu. Ev sahibine galibiyeti getiren golleri Rybalka (2), Hakan Arslan ve Arouna Kone kaydetti. Galatasaray'ın golleri Linnes (2) ve Muğdat'tan geldi.
24 Mayıs 2019, 20:38
 
Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında şampiyon Galatasaray, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan ve gol yağmuruna sahne olan mücadeleyi Sivasspor 4-3’lük skorla kazandı.
 
Sivasspor’a galibiyeti getiren goller, 43. ve 77. dakikalarda Rybalka, 45+2′. dakikada Hakan ile 80. dakikada Kone kaydetti. Galatasaray’ın gollerini ise 2. dakikada Linnes ve 34. ile 82. dakikalarda Muğdat attı.
 
image
 
Galatasaray’da Muğdat Çelik, Süper Lig’de süre aldığı 11. maç sonunda sarı-kırmızılı formayla Süper Lig’deki ilk gollerini kaydetti. Galatasaray’da 4. yılını geçiren Linnes de, ilk kez bir sezonda 2 kez ağları sarsmış oldu.
 
Bu sonucun ardından Galatasaray’ın 19 maçlık yenilmezlik serisi son buldu ve sarı-kırmızılılar sezonu 69 puanla tamamladı. 7 maç sonra kazanan Sivasspor ise sezonu 41 puanla tamamladı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR