Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ARDA TURAN VE MUSLERA DURUŞMA SALONUNDA
ARDA TURAN VE MUSLERA DURUŞMA SALONUNDA
Toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı dava öncesinde, Galatasaraylı futbolcu Muslera ve Arda Turan İstanbul Adliyesi duruşma salonuna geldi.
8 Mart 2024, 09:35
 
Seçil Erzan ve Tatih Terim adıyla anılan , yüksek karlı fon vurgunu davasında bugün dördüncü kez hakim karşısına çıkmak için aliyeye geldiler.
 7 sanıklı davada Galatasaray'ın kalecisi Fernando Muslera ile Arda Turan ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi'nde mahkeme salonunda yerlerini aldılar .image
 
spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ile birlikte 7 sanığın yargılandığı dava öncesinde futbolcu Fernando Muslera ile Eyüp Spor Teknik Direktörü Arda Turan da adliyeye geldi. 
 
İLK KEZ İFADE VERECEKLER
Seçil Erzan davası, bugün 4. kez İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye devam edecek. Aralarında spor dünyasının ünlü isimlerinin de olduğu çok sayıda kişiyi yaklaşık 26 milyon dolar dolandırmakla suçlanan eski bankacı Seçil Erzan'ın davası görülmeye başlandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR