Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ AİLENİN OĞLU CİNAYET GİBİ KAZA YAPTI
ÜNLÜ AİLENİN OĞLU CİNAYET GİBİ KAZA YAPTI
Timur Cihantimur İstanbul'da cinayet gibi kaza yaptı. Oğuz Murat Acı, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks cipin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazayı yapan ünlü bir ailenin oğlu olan Cihantimur ailesi tarafından yurtdışına kaçırıldı.
5 Mart 2024, 16:53

Timur Cihantimur İstanbul'da cinayet gibi kaza yaptı.

Oğuz Murat Acı, 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un kullandığı lüks arcın çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Kazayı yapan ünlü bir ailenin oğlu olan Cihantimur ailesi tarafından yurtdışına kaçırıldı.

image

İstanbul’da emniyet şeridinde arızalanan ATV’sini tamir eden evli ve bir çocuk babası Oğuz Murat Aci, otomobil çarpması sonucu hayatını kaybetti.

İstanbul'un Sarıyer ilçesinde üç arkadaş ATV motoru ile geziye çıktı.

Oğuz Murat Acı (29), Tahsin Arslan (23), Süleyman Arslan (21), Hasan Topal (25) ve İbrahim Gümüş (27), motorlardan birinin arızalanması üzerine Kemerburgaz yolunda emniyet şeridinde durdu.

Bu sırada evli ve bir çocuk babası olan Oğuz Murat Acı, bir ATV motorunun ışıklarını yakarak önlem almaya çalıştı. Diğerleri ise arızalanan motorla ilgilendi.

            image

O sırada sürücüsünün ilk anda kimliği tespit edilemeyen lüks cip araç kullanıcısı , emniyet şeridindeki ATV araçlarının başında bekleyenlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle beş kişi ormanlık alana savruldu. İddialara göre cip sürücüsü ise kendi aracını bırakarak, arkadan gelen ve içerisinde arkadaşlarının olduğu başka bir araca binerek olay yerinden kaçtığı öğrenildi. Kazada Oğuz Murat Acı olay yerine hayatını kaybetti,dört kişi ise yaralandı.

      image

KAZAYI YAPAN KİŞİNİN 16 YAŞINDAKİ BÜLENT CİHANTİMUR OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI.

Feci kaza, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sıralarında Eyüpsultan Davutpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre cadde üzerinden Belgrad Ormanı yönüne ATV motorla giden Oğuz Murat Arıcı (29) aracının arızalanması üzerine yol kenarına çekerek arızayı gidermeye çalıştı.
    image
 
O esnada Timur Cihantimur yönetimindeki Porsche marka lüks araç, yol kenarında bekleyen ATV motora çarptı. 

Kazada hayatını kaybeden O. Murat Acı toprağa verilirken, kaçan sürücü hakkında önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Polisin yaptığı çalışmada kazayı yapan sürücünün yazar Eylem Tok ile ünlü estetik doktoru Op. Dr. Bülent Cihantimur’un 16 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur olduğu ortaya çıktı.

Kaza sonrası olay yerine gelen yazar Eylem Tok, kaza yapan oğlu Timur'u alarak yurtdışına kaçırdı.

Kazadan sonra 16 yaşındaki Timur Cihantimur'un annesi yazar Eylem Tok' aracı ile olay yerine gidip oğlunu aracına alıp uzaklaştı. Daha sonra anne ve oğlu görüntülendiği havaalanından yurt dışına kaçtılar.

image

Mısır'a kaçtıkları oradan da üçüncü bir ülkeye gittikleri  öğrenildi.

Olaydan sonra İstanbul Havalimanı’na giden anne Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur ile saat 03.00 sıralarında Mısır uçağına binmek için işlem yaptı. İşlemlerin ardından anne Eylem Tok ile oğlunun 04.30 sıralarında yurt dışına çıkarak Mısır’a gittikleri ortaya çıktı.

İddilardan biri de Mısır'da bir gün kalan anne ve oğlunu Amerika kıtasına gittikleri yönünde. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediyor.

Kaza sonrası Timur Cihantimur, telefon ile annesini arayarak olay yerine gelmesini istedi. Bunun üzerine olay yerine gelen yazar Eylem Tok, oğlu Timur Cihantimur’u da alarak olay yerinden kaçtı. Kaza sonrası olay yerinden kaçan Timur Cihantimur ve Eylem Tok’un saat 02.00 sıralarında İstanbul Havalimanı’na geldikleri öğrenildi.
    image
 
Havalimanındaki işlemlerinin ardından anne ve oğlunun uçakla Mısır’a gittikleri öğrenildi. Timur Cihantimur ve Eylem Tok’un kaza yerinden ayrıldıktan sonra İstanbul Havalimanı’na geldikleri görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde anne ve oğlun araçla havalimanına geldiği, turnikelerden geçtikleri ve daha sonra pasaport kontrol noktasından geçerek uçağa gittikleri görüldü.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR