Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BEGÜM AKKAYA UMUTLA BEKLİYOR
BEGÜM AKKAYA UMUTLA BEKLİYOR
Norman Atlantic'te yaşanan yangın faciada kayıp olan Begüm Akkaya'nın babası Hakan Akkaya'dan henüz iyi haber gelmedi. Kappatur şirketi, "Hakan Bey, Saat 05.00 civarı bizi arayarak filikada olduğunu, sis ve dalgalar içerisinde ilerlemeye çalıştıklarını söyledi.
3 Ocak 2015, 03:05

 

Norman Atlantic’te yaşanan yangın faciada Türk yolculardan 50 yaşındaki Havise Savaş hayatını kaybetti. Nişanlısı 55 yaşındaki Hakan Akkaya’nın ise kayıp olduğu öğrenildi. 

Doktor olan Akkaya’nın kaybolan ikinci filikaya bindiği belirtildi. Kappatur şirketi, “Hakan Bey, Saat 05.00 civarı bizi arayarak filikada olduğunu, sis ve dalgalar içerisinde ilerlemeye çalıştıklarını söyledi. Bir daha bağlantı kuramadık” dedi.

Yangında kaybolan Doktor Hakan Akkaya’nın tiyatro oyuncusu kızı Begüm Akkaya umudunu kaybetmediğini söyledi. NTV’ye konuşan Akkaya, “Umudumu kaybetmiyorum asla. O yüzden kötü bir habergeleceğini de düşünmüyorum. Tur şirketi ile görüştüm onlar da bana kötü bir haber vermediler. Yaşadığını ama şu an nerede olduğunu bulamadıklarını söylediler.” Konsolosluğun da arama çalışmalarına başladığını aktaran Akkaya, “Bize soruyorlar ‘Bir haberiniz var mı?’ diye. Biz de eli mahkûm onların söyleyeceği şeyleri bekliyoruz” dedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR