Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OĞLUMA FEDA OLSUN
OĞLUMA FEDA OLSUN
Bugüne kadar kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan, bundan sonra yatırımlarını oğlu Oğulcan’ın değerlendireceğini söyledi.
3 Şubat 2014, 11:02

 

Bugüne kadar kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan, bundan sonra yatırımlarını oğlu Oğulcan’ın değerlendireceğini söyledi. Sayan, 12 milyon dolar değerindeki iki mülkünü oğluna verdiğini açıkladı.

Ün­lü sa­nat­çı Se­da Sa­yan, bir­kaç yıl ön­ce Eti­le­r’­de ün­lü ge­ce ku­lü­bü Şam­da­n’­ın mül­kü­nü 8.5 mil­yon do­la­ra sa­tın al­dı. Eti­le­r’­in en iş­lek ye­rin­de bu­lu­nan mülk, işa­dam­la­rı­nın da göz­de­siy­di. Hat­ta Fe­rit Şa­hen­k’­in kı­sa bir sü­re ön­ce Sa­ya­n’­dan bu mül­kü sa­tın al­mak is­te­di­ği de id­di­a edil­miş­ti.

Ya­tı­rı­mı­nı her za­man gay­ri­men­ku­le ya­pan Sa­yan, bu mül­kü­nü el­den çı­kar­ma­yı ke­sin­lik­le dü­şün­me­di­ği­ni söy­le­di. Ün­lü sa­nat­çı, “O­ra­sı oğ­lu­mun. Oğul­can İtal­ya­’da iş­let­me oku­yor. Önü­müz­de­ki yıl dönecek ve işlerin başına geçecek. İs­ter sa­tar, is­ter iş­le­tir. Ne istiyorsa yap­sı­n” diye konuştu.

CİHANGİR’DE APARTMAN

Se­da Sa­ya­n’­ın eği­ti­mi­ni al­dı­ğı mes­le­ği ya­pa­bil­me­si için eski futbolcu başarılı spor adamı Sinan Engin'dan olan oğ­lu­ Oğulcan'na sun­du­ğu im­kan­lar bu­nun­la da bit­me­di.

Ün­lü sa­nat­çı, Cihangir’de bulunan 3.5 milyon dolar değerindeki apart­ma­nın da oğlu Oğulcan Engin’in olduğunu söyledi. Her iki me­kan­da da oğ­lu­nun söz sa­hi­bi ola­ca­ğı­nı be­lir­ten ünlü sa­nat­çı, “Oğ­lum ya­şı kü­çük ol­ma­sı­na rağ­men çok ol­gun bir ço­cuk. Her şe­yin iyisini hak ediyor. Ser­ve­tim oğ­lu­ma fe­da ol­su­n” dedi.

GÜLDEN AVUÇ


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR