Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAMSUNSPOR TRABZONSPOR'U EZDİ GEÇTİ
SAMSUNSPOR TRABZONSPOR'U EZDİ GEÇTİ
Süper Lig'de Samsunspor ile Trabzonspor arasında oynana Karadeniz derbisini Samsunspor kazandı. Kırmızı-beyazlılara üç puanı getiren golleri Taylan Antalyalı, Mouandilmadji ve Fernandez (k.k.) kaydetti. Bordo-mavililerin tek golü Bardhi'den geldi.
4 Mayıs 2024, 20:18

Süper Lig 35. hafta karşılaşmasında Samsunspor'a konuk olan Trabzonspor, Karadeniz derbisini 3-1 kaybetti. 

Karşılaşmanın 14. dakikasında Taylan Antalyalı'nın penaltı golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi Samsunspor, 28'de Marius Mouandilmadji ile skoru 2-0'a getirdi. Konuk ekip Trabzonspor, Enis Bardhi'nin 32. dakikada serbest vuruştan attığı golle skoru 2-1'e getirdi. Ancak 36. dakikada Joaquin Fernandez'in kendi kalesine yolladığı gol, Samsunspor'u 3-1'lik üstünlüğe taşıdı.image
 
İlk yarıda 4 golün atıldığı Karadeniz derbisi, ikinci yarıda suskun geçti. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, yedek kulübesindeki Edin Visça, Berat Özdemir ve Enis Destan gibi isimleri sahaya sürse de bordo mavililer, farkı azaltacak golü bulamadı. Markus Gisdol'un öğrencileri, avantajlı skoru korumayı bildi ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı.
 
Bu sonuçla, ligde 5 maç sonra galibiyete ulaşan Samsunspor 42 puana ulaştı ve kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Trabzonspor ise, 58 puanda kaldı ve dördüncü sıradaki Beşiktaş ile arasındaki puan farkı 4'e düştü.image
 
Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final rövanşında deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşılaştıktan sonra ligde İstanbulspor'u ağırlayacak. Samsunspor ise, Konyaspor deplasmanına gidecek.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR