Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİDYECİ AHMET İÇİN ÖFKE YORUMLARI
MİDYECİ AHMET İÇİN ÖFKE YORUMLARI
"Midyeci Ahmet" olarak tanınan Ahmet Çiçek'in bahçe zemininde çıplak elle sakatat temizleyip dev kazanlarda pişirdiği görüntüler yayımlandı.Görüntülerde sakatat ürünlerinin eldiven veya hijyen ekipmanı kullanılmadan hazırlandığı görüldü.
22 Ekim 2026, 16:34
 
Kamuoyunda "Midyeci Ahmet" olarak tanınan Ahmet Çiçek'in bahçe zemininde çıplak elle sakatat temizleyip pişirdiği anlara ait görüntüler tartışma yarattı. Hijyen kurallarının hiçe sayıldığı iddia edilen görüntüler, izleyenlerin tepkisini çekti.
 
TAŞ ZEMİNDE TEMİZLEDİ ÇIPLAK ELLE PİŞİRDİ
"Akşam yemeği öncesi tadımlık" notuyla yayımlanan görüntülerde; sakatat ürünlerinin bahçedeki zemin üzerinde temizlendiği ve ardından herhangi bir eldiven veya hijyen ekipmanı kullanılmadan çıplak elle dev kazanlarda pişirildiği görüldü. Hazırlık sürecindeki koşullar hijyen standartları açısından eleştirilere neden oldu.
 
HİJYEN VE SAĞLIK ELEŞTİRİLERİ ÖNE ÇIKTI
"Akşam yemeği öncesi tadımlık" notuyla paylaşılan görüntülerin yayılmasının ardından çok sayıda vatandaş duruma tepki gösterdi. Açık alanda ve eldivensiz yapılan hazırlık sürecini güvensiz bulan izleyiciler, gıda güvenliği ve toplum sağlığı açısından bu tür uygulamaların denetlenmesi gerektiğini savunan değerlendirmelerde bulundu.
 
İşte yapılan yorumlar; 
-İsmini acil midesiz Ahmet olarak değiştirmeli
-Bu adamın elinden ambalajlı çikolata yenmez
-Yiye yiye ten rengi değişmiş zaten... Midem kalktı
-Adamın videoları Hint sokak lezzetleri ayarında olmaya başladı

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 KENTSEL DÖNÜŞÜM MAFYALIĞI
Engin Ertem Engin Ertem
 DUBAİ EMLAK SEKTÖRÜ KİRA KRİZİNDE
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
  ESTONYA FERİBOTU GİBİ SU ALIYORUZ !
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR