Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA OSTİM'DEN DÜNYAYA AÇILDI
ANKARA OSTİM'DEN DÜNYAYA AÇILDI
Ankara Ostim’de 300 metrekarelik dükkanında kurduğu Hidroport Mühendislik şirketiyle markalaşmayı başaran girişimci Hande Gözüm, dünya pazarına açılmayı başardı.
6 Mayıs 2024, 14:04
 
300 metrekarelik dükkandan dünyaya açıldı
 
Ağırlıklı olarak sondaj makineleri üreten şirket, yerli olarak ürettiği karotlu sondaj makinelerinin ihracatını tüm hızıyla artırmaya devam ediyor.
Sektöre yedek parça tedariki ile giriş yapan kadın girişimci Hande Gözüm, yerli imkânlarla ürettiği makineleri yurt dışına pazarlayarak istihdama da önemli katkılar sağlıyor.
Başlangıçta birkaç sektöre yalnızca ürün tedariki yapan işletme, makine imal etti, yeni ürünler geliştirdi ve şimdilerde ise maden sektöründe kullanılan karotlu sondajimage
 
Karotlu Sondaj Makinesi Üretimi
Türkiye ve yakın coğrafyalarında makine imalatı, komponent satışı, mobil ve endüstriyel hidrolik ile elektrik otomasyon alanlarında faaliyet gösteren Hidroport Mühendislik, çeşitli distribütörlükleriyle malzeme tedariki de yapıyor. Enerji sektörü ve savunma sanayisine sunduğu hizmetlerle müşterilerinin beğenisini kazanan firma, bu hizmetlerinin yanı sıra şu anda sunduğu HD serisi karotlu sondaj makineleriyle de maden sektöründe çözüm ortağı oluyor.
 
Birçok farklı alanda çalışma yürüten Hidroport Mühendislik, maden sektörüne yönelik makine üretimleriyle beraber sondaj sahalarında yaşanabilecek zorluklara yönelik çözümler üzerinde de çalışıyor.
 
İşletme dokuz yıl önce maden, enerji, savunma sanayisi ve bunun gibi hidrolik uygulamaların kullanıldığı tüm sektörlere hidrolik ve mekanik alanlarda hizmet vermek üzere faaliyetlerine başladı. Uzun süre anahtar teslim uygulamalar, sistem ve makine revizyonları, hidrolik ve otomasyon uygulamaları hizmetlerinin yanında çeşitli distribütörlüklerle yine çok çeşitli sektörlere malzeme tedariki yaptı. Şu an ise maden arama faaliyetlerinde kullanılmak üzere karotlu sondaj makineleri üretiyor.
 
Hidrolik Uygulamalarının Olduğu Sektörlerde
Hidroport Mühendislik, maden sektörünün yanı sıra enerji sektörüne ve savunma sanayisine yönelik çalışmalar da yürütüyor. Hidrolik uygulamaların yer aldığı tüm sektörlere hizmet veriyor. Şu anda şirketin üretmekte olduğu en kapsamlı makineler, hidrolik geçmişinin ışığında geliştirdiği HD serisi karotlu sondaj makineleri oldu. Bunun yanı sıra pompa, motor ve valflerin test edilebildiği test sistemleri üretimi de yapıyor. Bünyesinde bulunan birçok Avrupa markası hidrolik komponentlerini müşterileriyle buluşturabiliyor.
 
Hidroport Mühendislik, proje çözümleri ve üretimleriyle maden sektörünün aranan yüzü oldu. 
Hidroport Mühendislik, maden sektörüne yönelik makine üretimleriyle beraber sondaj sahalarında yaşanabilecek zorluklara yönelik çözümler üzerinde de çalışıyor. Hidroport Mühendislik, maden sektörünün yanı sıra enerji sektörüne ve savunma sanayiine yönelik çalışmalar da yürütüyor. Hidrolik uygulamaların yer aldığı tüm sektörlere hizmet veriyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR