Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GÖZTEPE DEV SANTRAFORU BİTİRDİ
GÖZTEPE DEV SANTRAFORU BİTİRDİ
Süper Lig’e dönmeyi garantileyen Göztepe, yeni sezon planlarına da erken başladı ve süper ligde kalıcı olma adına ilk marka transferi netleştirdiler..
3 Mayıs 2024, 11:44
 
Süper lige 2 sezon aradan sonra tekrar dönen Göztepe Trabzonspor'un planını bozdu.
 
Göztepe takımının sahibi olan Danimarkalı yatırım gurubunun diğer takımı olan İngiliz takımı Southampton'ın futbolcusu olan Trabzonspor'da kiralık oynayan Nijeryalı golcü Paul Onuachu’yu bitirdi.
 
Trendyol 1’inci Lig’de geçen hafta evinde Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek 2 sene sonra Süper Lig’e dönmeyi garantileyen Göztepe, yeni sezon planlarına da erken başladı ve süper ligde kalıcı olma adına ilk marka transferi netleştirdiler..image
 
Süper Lig’de güçlü ve kaliteli bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan sarı-kırmızılılar Nijeryalı golcü Paul Onuachu transferini netleştirdi.
Bonservisi Southampton'da olan ,şu an Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen, bonservisi Sport Republic şirketinin yönettiği İngiltere ekibi Southampton’da olan Onuachu’nun yeni sezonda şirketin diğer takımı olan Göztepe'ye kazandırılacağı ifade edildi.
 
Trabzonspor’la 30 Haziran 2024 tarihinde sözleşmesi sona erecek 29 yaşındaki futbolcunun kariyerine Süper Lig’de devam etmek istediği biliniyor.
 
ABDULLAH AVCI İÇİN SÜRPRİZ OLACAK
Trabzonspor’un İngiliz ekibi Southampton’dan 1 yıllığına kiralık olarak transfer ettiği Paul Onuachu, uzun süren sakatlığının ardından hem performansı hem de attığı gollerle haftaya damga vurdu.
 
Bordo-mavili takımın golcü oyuncusu Süper Lig’in 34’üncü haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçta attığı 3 gol ve 1 asist ile muhteşem bir dönüş yaptı. Trabzonspor, 18 maçta forma giyen Onuachu’nun gol attığı 9 maçtan 7’sini (Beşiktaş, Pendikspor, Fenerbahçe, Konyaspor, Samsunspor, İstanbulspor, Gaziantep FK) galibiyetle tamamlarken, Sivasspor’la berabere kaldı. Hatayspor’a ise ligin ilk yarısında Hatay’da oynanan karşılaşmada da gol atmasına karşın bordo-mavililer sahadan mağlubiyetle ayrılmıştı. 2.01’lik boy avantajına sahip olan golcü oyuncu gollerinin 7’sini kafa, 5’ini ise ayak ile kaydetti.
 
Abdullah Avcı'nın oyun planında büyük öneme sahip dev forvetin gelecek sezonki adresinin Göztepe olacağı Trabzonspor'un transferde hangi golcüyü transfer edeceği  şimdiden merak konusu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

Engin Ertem Engin Ertem
 ARAZİ YATIRIMI İÇİN DOĞRU VE YANLIŞLAR
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 KONUT ALMAK ŞİMDİ DAHA ZOR OLDU
KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR