Güzel ülkemiz için yazıyoruz - HAMDİ TOPÇU'NUN AKRABA KIYAĞI Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/yazarlar/Mutlu-Demirdelen/16648/hamdi-topcunun-akraba-kiyagi

 

Mutlu Demirdelen

Mutlu Demirdelen
HAMDİ TOPÇU'NUN AKRABA KIYAĞI
29 Ocak 2013, 18:47

 

 

CHP İstanbul Milletvekili  Oktay Ekşi, yakın zamanda İngilizce bilmeyen bir kişinin Türk Hava Yolları (THY) Manchester temsilciliğine atandığını iddia etmişti.

Daha öncede bu konuya Umut Oran işaret etmiş  THY den yanıt alamamıştı .

Skandal isim ortaya çıktı :  Eyüp Sultan Topçu

THY HAMDİ TOPCU’NUN AKRABALARI İLE BÜYÜYOR !!

“THY’nin yaptığı atamalarda diploma, bilgi ve liyakate dikkat edilmediği, 2 yıllık eğitim enstitüsü mezunu olan ve İngilizce bilmeyen birisinin THY Manchester Müdürlüğü görevine atandığı iddialarıda bu isim ile açıklık kazandı.

3  bin pound  ‘’9 bin TL’’maaşı olan, ev kirası

Ticaret Şefi göreviyle ayda 3 bin pound ‘’ 9 bin TL’’ civarında maaş aldığı ev kirasının THY tarafından ödendiği iddia edilen yakın akraba Eyüp Sultan Topçu

ULUSAL MEDYA ''THY ''TORPİLLİ  KADROLAŞMASINI GÖRMÜYOR

Olay o günlerde İnternet ve sosyal medyada yankı bulmuş, THY ye göbeğinden bağlı ulusal medya olayı görmemiş ,görmek istememişti.

Twitter’i etkin kullanan Başkan Hamdi Topçu rahatsız olmuş olsa gerek THY Genel md. yardımcısı Ahmet Bolat ise iddialara karşılık bir açıklama yapmıştı.

Bolat, THY A.O. Türk Ticaret Kanunu ve SPK mevzuatına göre ticari faaliyet gösteren bir özel hukuk tüzel kişisidir. “Mevzuat çerçevesinde yapılan açıklamalar dışında yapılacak bir açıklamamız bulunmamaktadır” yanıtını vermiş, Hamdi Topçu’nun özel şartlarla işe alınan yakınının adını saklamış kamuoyu da bu isimi merak etmişti.

THY TARZI SKANDAL

THY İcra kurulu başkanı Hamdi Topçu'nun akraba ve aile yakını hemşerisi deşifre oldu

THY İngiltere temsilciliği kaynaklarından alınan bilgilere göre işe başlayan Eyüp Sultan Topçu, Hamdi Topçu'nun çok yakın akrabası olduğu yönünde idi  

Asıl şok iddia Eyüp Topçu'nun  ingilizce bilmediği ve üniversite mezunu olmadığı yönünde olması.

İngilizcesi ve başka yabancı lisanı olmadığı, 9.000 TL maaş aldığı ev kirasını, özel sosyal haklar THY tarafından ödendiği iddiaları ' vayyy beee' dedirtecek cinsten

ONBİNLERCE ÜNİVERSİTE MEZUNU GENÇ ,AKRABASIZLIKTANMI İŞSİZ ?

THY gibi dünya devi bir kamu kuruluşu ,bu kriterler ile personel alımı yapıp çalıştırılıyorsa THY de bir arpalık düzeni almış başını gitmiştir zaten.

Yıllardır reklam ve sponsorluklar ve para karşılığı alınan ödüller içerde yaşanan bu arpalık düzenini örtmüyor.

Hala kayıp ve aksayan bagajlar, işten atmalar, sosyal haklardan ayıplı THY Hamdi Topcu’nun özel işletmesi gibi idare edilmemeli.

9 AYDIR KAYIP BAGAJIN ZARARI KARŞILANMADI

Bu arada Şeffaf Gazete muhabirlerimizin Budapeşte seyahatinde bavulunu önce kaybederek sonra da zararımızı 10 aydır tazmin etmedikleri gibi bu konuyu unuttukları için başta tazminat ofisi şefi Emel Ersönmez hanımı, olay hakkında bilgi sahibi yaptığım yüz yüze sorunu anlattığım Mutlu bey talimat vereceğim ilgilenilecek diyen  Temel Kotil ve Hamdi Topçu’yu kınıyorum. Akrabalarınız kadar mağduriyetlerin üzerine eğilseniz zayıflar mısınız?

Mutlu Demirdelen

Şeffaf Gazete.com