Güzel ülkemiz için yazıyoruz - REDHACK DEPREM YARATACAK Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/yazarlar/Mutlu-Demirdelen/13799/redhack-deprem-yaratacak

 

Mutlu Demirdelen

Mutlu Demirdelen
REDHACK DEPREM YARATACAK
16 Temmuz 2012, 03:20

Adı RedHACK Polise göre terörist bir grup ,bir kitleye göre vatansever aktivist ,yada sosyal medyada dile getirilen '' modern çağın silahsız şovalyeleri''

Kim nereden bakar ,ne adlandırma koyar bilemem, biz haberciyiz, bu işin adını  bağımsız adalet koyar bu bizin işimiz değil .
 

Polisin terörist olarak adlandırması Red Hackı yıldırmamış ,Redhack sabaha karşı servis ettiği dosya ile daha büyük deprem yaratacak gibi.
 

Geçtiğimiz günlerde dışişleri bakanlığı sistemine giren ve Türkiye'deki tüm yabancı personelin kimlik bilgilerine ulaşan ve servis yapan İnternet korsanlarının çaldığı bilgiler için önemsiz denmişti.
 

İÇİŞLERİNİN KOKUSU YENİ ÇIKTI

Redhack daha önce Hackladiği verilerden sadece küçük bir kısmını servis ettiğini Twitterden duyurdu ve şok ipuçları verdi.
 

''RedHack olarak 77 MB'i gecen TXT dosya'yi yukledik, silinebilme ihtimaline karsi baska yerlerede yukluyoruz '' dedi ve pimi çekip bombayı ortaya attı.

Hasar olurmu olmazmı tespiti çok geçmeden ortaya çıkar.

RedHACK  26000 SAYFAYA YAKIN ,5 BÖLGEYE AİT POLİS İHBAR HATTI BİLGİLERİNİ  SERVİS ETTİ

2000 VE 2012 yılını kapsayan Polse yapılan  her türlü ihbarın yapıldığı veriler ortalığa saçıldı.


İddalara göre üniversitelerde öğrenci ihbarcılarından tutun ,Türkiyenin bir çok ihbarla başlamış davasının ihbarcıları ortaya çıkacak gibi ,çünkü iddalara göre dosyalarda ihbarcıların kimlik bilgileride bulunmakta.deniyor
 

Şimdi gözler, bu olaylar çocuk oyuncağı çalınan belge yok diyen  mevki sahibi ülkeyi yöneten sorumluluk sahibi kişilerde.
Çıkın halka neyle karşı karşıya olduğunuzu anlatın ,
Hükümet yetkililerinin çoluk çocuk dediği Redhack ,ülkenin en korunaklı özel sistemleri TSK,Emniyet,İçişleri,Dışişleri sistemi içinde adeta dans ederken ,canı istediğinde  girip istediği belgeleri alıyorsa ,trafik yada başka türlü cezaları silebilecek  durumdaysa ,birazda tersinden bakalım.

 

O zaman bizim dijital güvenliğimizde ne kadar boşluk var?
Kontrolsuz atılan bombalarımız,nasıl düştüğü belli olmayan uçaklarımız, elektronik sistemleri güvendemi diye sorduruyor ?, Bilmediğimiz bir sürü ÖZEL ülke güvenlik bilgisi güvendemi ?Ya Redhack'den daha teröristi çıkarsa !

 

Yarın  bir başkasıda bu sisteme dışardan girip bazı dosyalar yerleştirebilirmi ?

Mernis, UYAP ülke içgüvenliği için  hayati öneme sahip bu sisteme sızılabilinirmi ? bilgilere  ulaşılıp  ilerde maniplasyon yapılma tehlikesi varmıdır? yada yapılmışmıdır?
 

Neyle karşı karşıya bu ülke bilmek herkesin hakkı değilmi ?

EN TAZE ANLIK DOĞRU HABER İÇİN TAKİP EDİN

https://twitter.com/SEFFAFGAZETE
 

Mutlu Demirdelen / Şeffaf Gazete.com