Güzel ülkemiz için yazıyoruz - 15 TEMMUZ DİYETİNİ ÖDEYEN MÜTTEFİK Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/yazarlar/Merve--Sari/28961/15-temmuz-diyetini-odeyen-muttefik

 

Mutlu Mutlu

Mutlu Mutlu
15 TEMMUZ DİYETİNİ ÖDEYEN MÜTTEFİK
17 Eylül 2016, 08:42

 

15 TEMMUZUN DİYETİNİ, FIRAT KALKANI İLE ÖDEYEN BİR MÜTTEFİK;

Türkiye’nin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yaptığı FETÖ operasyonları, bürokratik dış ilişkiler ve ülkemize yapılan ziyaretlere baktığımızda oldukça karışık bir tablo karşımıza çıkıyor. Türkiye’nin Rusya kartını çok iyi oynaması ile iyiye giden ilişkilerimiz doğrultusunda Amerika politikasını değiştirmek zorunda kaldı.  Joe Biden ziyaretiyle geç gelmiş bir özür ile suçunun farkında olan ve kendini affettirmek isteyen Amerika karşımızda idi. Fırat Kalkanı Operasyonu’nun zamanlamasına baktığımızda 15 Temmuz’un diyeti olarak okuyabiliriz. Tampon Bölge kurmak isteyen ama hiçbir müttefik ve onay bulamayan Türkiye için önemli fırsat sundu bu hadise. Şu anda doğru istihbarat ve taktikler ile tüm sınırımızdan DAEŞ belasını temizledik. Amerika ve Rusya arasında anlaşmaya varılan ateşkes eğer başarılı olursa, bundan sonrası için tüm gelişmeler ülkemiz lehine olacaktır. Bekleyelim, görelim.

EMNİYETİN İÇİNDEKİ FETÖ

FETÖ Operasyonlarına baktığımızda, 17-25 Aralık Operasyonlarında düştüğümüz hataları bugün yine yaşamaktayız. Yılanın başına odaklanamayıp, kuyruğun kuyruklarıyla hem zamanımız hem ekibimizle sonu olmayan karanlık bir labirentte amacımızdan kaybolmaktayız. Emin olun ki bu operasyonların arkasında emniyeti yönlendirip aldatmaya çalışan sinsi FETÖ zihniyeti vardır. Yaşlı mahalle ablaları ve abileri yerine küresel beyinlerine özellikle Bank Asya’yı kurtarmaya çalışan, milyon dolarlık himmet veren holdinglerin hepsine el konulmalı. Yakalanan Adil Öksüz’ü yurtdışına kaçıran bir operasyon yapısı ile ne kadar doğru işler yapılabilir. Emniyetin içinde ki FETÖ teröristlerine dikkat!

DERİN ALMANYA SALDIRIYOR

Ve gelelim derin Almanya’ya. Merkel’e boyun eğdirmiş, hem PKK’ya hem de FETÖ’ye tam destek veren, Ermeni Tasarısını meclisten geçirip ülkemize dört koldan savaş açan Almanya. Der Spiegel  Dergisi’nin en son kapağında Diktatör Erdoğan sloganı ile ‘ Minarelerimiz Süngümüz’ deyişine atıfta bulunarak füze şeklinde resmettiği minareler ile hem İslam nefretini hem de Türk nefretini kustu. 19 Eylül’e kadar tüm konsolosluklarını kapatarak tansiyonu yükselten Almanya’nın, terör örgütlerine verdiği açık desteğini eklediğimizde çıkan tablodan bir kınama ile sıyıracak Almanya. Bu vaziyette Almanya’da yaşayan 3 milyon Türk gücünün, ekonomik yaptırımları ve sosyal başkaldırıları bu saldırgan siyasete verilmiş doğru cevap olabilir. Ülkemize yapılan saldırılara 15 Temmuz ruhu ile sahip çıkıp, koruyan MİLLİ BİLİNCİMİZİ her yerde yaşatmak dileğiyle.

O KADIN!

Sabah sosyal medyaya göz atığımda herkes Cengiz Semercioğlu’nu konuşuyordu. Malum köşe yazısını okudum. Yönetmen Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’e yapılan mahalle baskısına tepki göstermiş. Babasının ismi sebebiyle, haksız yere hapis yattığını daha da ileri giderek 1 ölü, 1 yaralı polislerimizin, emniyet kemeri takmamasını ve böylece sanki ölüm onların suçları gibi bir tuhaf yazı. En çok üzüldüğüm kişiyse, çocuklarıyla tek başına hayat mücadelesi veren, gözyaşı bile kurumamış, şehit polisin eşi.  Bir de yazdıklarını O KADIN’ın yüzüne söyle. Belki ne kadar ileri gittiğini anlayabilirsin! Umarım en kısa sürede yaptığın yanlışı telafi edersin.

Merve Sarı 

Şeffaf Gazete.com