Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BUKALEMUN Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/yazarlar/Merve--Sari/28793/bukalemun

 

Mutlu Mutlu

Mutlu Mutlu
BUKALEMUN
7 Ağustos 2016, 11:19
 
 
 15 temmuz gecesi Türkiye ye korkunç bir kaos yasatan , ihanet şebekesinin teröristleri Simdiler de bukalemun gibi bulundukları ortamların rengini almaya başladılar..
 
Dünyada ki gizli ve derin yapılarla büyük benzerlik gösteren  FETÖ örgütünün Sübliminal mesajlar içeren reklamları, isleyiş yapısı ve taktikleri; Cumhurbaşkanımız Erdoğanın ‘’Pensilvanyada ki üst akıl değil, o kadar kafası çalışmaz üst akıl başka’‘ açıklaması,  Fetö örgütünün karanlık yapısına işaret etti
 
Pensilvanya dan gelen emirler ile; abiler,ablalar,imamlar ile görev dağılımlarını bu milletin üzerine büyük bir ağ kurarak şeytani planlarını uygulayacakları gün için ihanet taslarını dize durdular.
 
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğanın en yakınında ki korumakla görevli iki asker Fetöcü cıktı. Başyaver Ali yazıcı ve muhafız alay komutanı Albay Muhsin Kutsi Barış.ikisi de tutuklu Peki Ya hala kendini saklamayı başaranlar?
 
Şimdiler de gördüğüm tablo, Atalay Demirci gibi demokrasi meydanlarında bayrak sallayan, darbeye hayır nidalarıyla şerefli omuzlarla yan yana yürüyen,sosyal medya hesaplarında Türk bayraklarını paylaşıp altına halk kazandı diyecek kadar sinsi bir terörist ağ. Öyle ki sosyal politikalar bakanlığınca şehitler ve gaziler için açılan hesaba yardım edip,dekontlarını  platformlarda paylaşacak kadar.
 
Atalay demirci örneğiyle  bir kez daha gördük ki; görev dağılımı kucuk yada büyük , sokak baslarından başlayıp; mahallelere, ilçelere ,illere, bölgelere ülkelere kadar uzayan ağ ile  ; Sanat camiasından , spora ,medyaya ,ekonomiye , basına, tüm devlet kurumlarımızın kılcal damarlarına kadar yapılaşmış bu mensuplar ,varlıklarını aynı gizlilikte sürdürecekler.
 
Devletimiz OHAL dönemi çerçevesinde , bu şebekeyi bozacak etkili gözaltı ve tutuklamalarla , sistemi zayıflatırken, Bu harekata toplum olarak bizlerde 15 Temmuz ruhu ile aynı hassasiyeti göstererek tayakkuzda olmalıyız.
 
Unutmayın PKK dan bile daha kalleş ve tehlikeli bir terörist yapı ile karşı karşıyayız..
 
Japon atasözünde ki gibi pirincin içinde ki siyah tastan değil, beyaz tastan kork .Bu beyaz tasları millet olarak içimizden ayıklamazsak , yarın üst aklın kurgusuyla bir başka darbe girişiminde bulunabilirler.
 
 Merve Sarı
 Şeffaf Gazete.com