Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞARAK KAZANABİLİRİZ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/yazarlar/Av-Remzi-Kazmaz/39826/birlikte-cok-calisarak-kazanabiliriz

 

Av. Remzi Kazmaz

Av. Remzi Kazmaz
BİRLİKTE ÇOK ÇALIŞARAK KAZANABİLİRİZ
23 Mart 2023, 12:11
 
Bodrum'da gerçekleştirdiğimiz CHP Muğla'dan Aday Adaylığımı açıklama toplantısına katılan tüm dostlarıma ,yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ederim.
 
HERŞEY ÇOK GÜZEL GÜZEL OLACAK
68/78 kuşağının hala yüreği soldan atan beyaz saçlı delikanlılarına ve birlikte yola çıktığım ve daima birlikte yürüyeceğim tüm Aday Adayı arkadaşlarıma,ayrıca yanımızda bulunamayan ama yüreği aklı bizimle olan arkadaşlarıma da tekrar çok teşekkür ediyorum.image
 
SEÇİM ÜZERİNE ÖNEMLİ NOTLAR 
Partimizde yoğun bir aday adaylığı süreci yaşanıyor.Konunun sevindirici bir yanı olmakla birlikte düşündürücü bir yanı da var.Gelecek yazılarımda değineceğim ve birlikte konuşacağımız bir konu olduğu için şimdilik bunu bir yana koyalım.
 
Değerli arkadaşlarım hiçbir seçim Sosyal Medya'da kazanılmaz 
Hiç bir seçim çalışmadan ,emek vermeden ,fedakarlık yapmadan ,sorumluluk almadan ve inanmadan asla kazanılmaz.
 
Sosyal medyada uçuyoruz ve bu durum bizi rehavete düşürüyor,hala hantal bir yapımız var ve seçimlere hazır değiliz, maalesef matematik hesaplarıyla kendimizi oyalıyoruz .
Örgütler çalışmaya başlamassa örgüt içi tartışmalar çatışmalar başlayabilir.
 
Ortada bir gerçek var bu seçim süt liman olmayacak.
Her türlü şeytani hileli oyunlara ,liste oyunlarına, yalnış eksik yazılan listelere ,yurtdışında kullanılacak oylara ,ortaya konulan sandık sayılarına bakmak ve takip etmek gerekiyor.
 
Seçmen listeleri askıya çıktı, itiraz için son tarih 2 Nisan! 
Değerli arkadaşlarım bizim herkese ihtiyacımız var,o nedenle bu süre içinde tek bir OY bile kaybetmeye tahammülümüz yok,oy kullanabilmek için seçmen kaydımızı muhtarlıklardan veya http://ysk.gov.tr adresinden mutlaka kontrol edelim.
 
                  image
 
Değerli Muhtarlarımız,Mahalle temsilcileriz sizlere çok büyük işler düşüyor , bu asılan listeleri lütfen takip edelim.En ufak bir şüphede İl ve ilçe örgütlerinize ve sosyal medya hesaplarımızdan bizlere başvurun ve itirazınızı bize de iletin.
 
Çalışarak Birleşerek Dayanışma yaparak kazanabiliriz.
Seçimleri sosyal medyada değil sandıklarda çalışarak ,seçmen listelerinde kararsızları sandıklara taşıyarak kazanabiliriz.Cumhuriyetimizin Kuruluş ayarlarına dönmesi için sadece 52 günümüz var
 
KURTULUŞ YOK TEKBAŞINA YA HEP BERABER YA HİÇBİRİMİZ .
 
AV. Remzi Kazmaz