Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İSTANBUL'DA KORKUNÇ CİNNET
İSTANBUL'DA KORKUNÇ CİNNET
İstanbul Sancaktepe'de bir evde, baba ve üç çocuğu ölü bulundu. Mahir A.'nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu asarak intihar ettiği iddia edildi.
27 Ocak 2023, 17:39
 
Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Selahattin Eyyubi Caddesi'nde yaşanan olay, bir sitede teknisyen olarak çalışan Dursun Ç.'nin iş arkadaşına ulaşamamasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre Dursun Ç., arkadaşı Mahir A. dün ve bugün işe gelmeyince aramaya çıktı.  Dursun Ç., arkadaşının olabileceği yerlere bakmak için kazan dairesine indi.
 
ÇOCUKLARINI ASTI İNTİHAR ETTİ
Kazan dairesine inen Dursun Ç., Mahir A.’yı ve onun çocuklarını doğalgaz borularına asıla halde buldu. Gördükleri karşısında dehşete kapılan Dursun Ç., ilk şokun ardından durumu polise bildirdi. Olay yerine giden polisin yaptığı ön çalışmada, Mahir A.’nın 11 yaşındaki oğlu B.A., 10 yaşındaki kızı B.A. ve 4 yaşındaki oğlunu asarak öldürdüğü daha sonra aynı şekilde intihar ettiği belirlendi.
 
BOŞANDILAR, 4 AY ÖNCE BARIŞTILAR
Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Mahir A.’nın eşi Hatice A. ile problem yaşadığı belirtildi. Mahir A.’nın eşine sürekli şiddet uyguladığı, Hatice A.'nın bu sebeple 2019'da açtığı davayla kocasından boşandığı belirtildi. Çiftin ayrıldıktan sonra, geçtiğimiz yıl ekim ayında yeninden barışarak aynı evde yaşamaya başladığı öğrenildi.image
 
‘ABLAMA GÖTÜRECEĞİM’ DEDİ 
Eşiyle bir araya gelen Hatice A., yeniden şiddet görünce kocasıyla arası bozuldu. Mahir A.’nın eve gelmemesini istedi. Bir aydır evine gitmeyen Mahir A. üç gün önce yine eve gitti. İddiaya göre, Hatice A. kocasını evde görünce yeniden tartımaşa yaşandı. Mahir A., tartışma sonrası çocuklarını alarak ablasına götüreceğini söyledi ve evden ayrıldı. Ancak çocuklarını, aynı sitede bulunan kazan dairesine götürerek katlettiği ortaya çıktı.
 
Sancaktepe Kaymakamlığı da olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı:
“İlçemiz Fatih Mahallesi Selahattin Eyyubi Caddesinde bulunan bir sitede işçi olarak çalışan, ailevi ve psikolojik sorunlar yaşayan M.A'nın (3) çocuğunu öldürdüğü ve kendisinin de aynı yöntemle intihar ettiği anlaşılmıştır. Konuyla ilgili tahkikat başlatılmıştır. Meydana gelen bu elim olayda hayatını kaybeden masum çocuklarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”
 
OLAYDA YENİ DETAYLAR
Mahir A. iddiaya göre; 2018'de şiddet uyguladığı eşini aldattı. Hatice A. bunun üzerine boşanma davası açarak 2019'da eşinden ayrıldı. Çift 4 ay önce barışarak birlikte yaşamaya başladı. Hatice A. yeniden şiddet görünce, 1 ay önce Aile İçi Şiddet Bürosu'na şikayetçi oldu. Mahir A. hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.
 
Mahir A., eşiyle yaşadığı evden ayrıldı. Ancak 2 gün önce karısı olmadığı sırada eve geldi. Hatice A. kocasını evde görünce tartışma yaşandı. Ancak iddiaya göte Hatice A., kocası “Çocukları ablama götüreceğim” deyince polisi aramadı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR