Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CESEDİ BULUNAN GENCİ BABASI ÖLDÜRMÜŞ
CESEDİ BULUNAN GENCİ BABASI ÖLDÜRMÜŞ
Van'da kaybolduktan iki gün sonra cansız bedeni bulunan 23 yaşındaki Mazlum Tanış’ın, babası Zübeyir Tanış tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.
16 Ocak 2023, 15:30
 
Van’ın Çatak ilçesinin Övecek Mahallesi’nin Uslanmaz mezrasında babası ile birlikte keçi otlatmaya giden ve kendisinden iki gün boyunca haber alınamayan Mazlum Tanış’ı babasının öldürdüğü belirlendi. Tanış’ın iki gün önce kayalıktan düşmüş halde cansız bedeni bulunmuştu.
 
Otopsi raporunda, Tanış’ın ateşli silahla vurularak, kayalıktan atıldığı ortaya çıktı. Çatak Jandarma İlçe Komutanlığı, bunun üzerine Mazlum Tanış’ın babası Zübeyir Tanış’ı ifadeye çağırdı. Baba Tanış’ın ifadesinde, aralarında çıkan tartışma sonucu oğlunu vurduğunu söyledi. Bunun üzerine baba Tanış, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
 
KEÇİ OTLATMAYA GİTTİLER
Mazlum Tanış, Van’ın Çatak ilçesinin Övecek Mahallesi’nin Uslanmaz mezrasında 10 Ocak günü sabah saatlerinde babası ile birlikte, köyden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki dağlık bir bölgeye keçi otlatmak için gitmişti. Öğle saatlerinden sonra, baba Zübeyir Tanış, köye dönmüş fakat oğlu Mazlum Tanış dönmemişti. Baba Zübeyir Tanış, yakınlarına ve komşularına 23 yaşındaki oğlunun farklı bir yoldan dönmek istediğini ve kaybolduğunu söylemişti. İki gün boyunca köylüler, Jandarma ve AFAD ekipleri ile birlikte gerçekleştirilen arama çalışmaları sonucunca Mazlum Tanış’ın cansız bedeni, kayalıklardan düşmüş halde bulunmuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR