Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAVALİMANI APRONUNDA ŞOK İNTİHAR
HAVALİMANI APRONUNDA ŞOK İNTİHAR
İzmir'deki Adnan Menderes Havalimanı'nda korkunç bir olay meydana geldi. Bir yazılım firmasının yöneticisi Beyza Taşkıran, tam uçağa bineceği anda uçağa bağlı körükteki boşluktan atladı. 14 metreden beton zemine çakılan Taşkıran, olay yerinde hayatını kaybetti
12 Aralık 2022, 14:34
 
Antalya'dan İzmir'e gelen bilişim firmasının pazarlama müdürü Beyza Taşkıran, dönüşte uçağa binme hazırlığı yaparken bir anda aprondan atladı. 14 metreden beton zemine çakılan Taşkıran, olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Uçak kalmadan atlamaya karar verip uçağın kapısından aşağıya atlaması yolcular ve uçuş personeli arasında şok etkisi yarattı.
Travel Turkey İzmir'e katılmak için Antalya'dan gelen bilişim firmasının pazarlama müdürü Beyza Taşkıran (32), dönüş için geldiği Adnan Menderes Havalimanı'nda uçağa binme hazırlığı yaparken bir anda aprondan atladı.  
                         image
Uçağa bağlı körükteki boşluktan atlayarak 14 metreden beton zemine çakılan Taşkıran, olay yerinde hayatını kaybetti.
 
Fuar dönüşü için hacvalimanına gelen ve  uçağa binmek için körükten geçen Beyza Taşkıran, son anda telefonla konuşacağını söyleyerek arkadaşlarından ayrıldı.
Arkadaşları, "Taşkıran'ın son günlerde ailesiyle ilgili sıkıntıları olduğunu ve uçağa binmeden önce de telefonla konuşacağını söyleyerek kendilerinden ayrıldığını" ifade etti.
 
Beyza Taşkıran'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, polis olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlattı

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR