Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SOSYAL TESİS ALEV ALEV YANDI
SOSYAL TESİS ALEV ALEV YANDI
Sivas'ın Yüceyurt Mahallesi yakınlarındaki 27 Haziran Öğretmenler Parkı içinde kalan ve boş olan 2 katlı sosyal tesiste yangın çıktı.
12 Kasım 2022, 20:15
 
Sivas'ta, parkın içinde yer alan boş ahşap sosyal tesiste çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kontrol altına alınarak söndürüldü. Bina, kullanılamaz hale geldi.
 
Sivas'ın Yüceyurt Mahallesi yakınlarındaki 27 Haziran Öğretmenler Parkı içinde kalan ve boş olan 2 katlı sosyal tesiste yangın çıktı. Daha önce restoran olarak kullanılan ancak işletmecinin çıkmasıyla 1 yıldır boş kalan ahşap binayı, kısa sürede alevler sardı. İhbarla bölgeye çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, binanın tümünü saran alevleri kontrol edebilmek için zamana karşı mücadele verdi.
 
image
Ekiplerin müdahalesiyle yangın, yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış nedenini belirlemek için de çalışma başlatıldı.
Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Kayhan Işık "Belediyemizin daha önce boşalttığı binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Bina tamamen ahşaptan imalat olduğu için müdahale biraz zaman aldı. Arkadaşlarımızın can siperane mücadelesi ile kontrol altına aldık. Kimseye bir zarar geldi. Binamız boştu, tesellimiz kimsenin zarar görmemesi" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR