Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KİRA YÜZÜNDEN OTELİ YAKTI
KİRA YÜZÜNDEN OTELİ YAKTI
Marmaris'te otel sahibinin bar işletmesine kira zammı isteğine kızan kiracı, benzin dökerek bardaki masa ve sandalyeleri ateşe verdi, oteli yaktı. Yangında dumandan etkilenen 16 kişi hastaneye kaldırıldı.
14 Ekim 2022, 13:49
 
Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Siteler Mahallesi 209 sokakta bu sabaha karşı meydana gelen olayda 30 odalı bir otelde yangın çıktı.
Alevleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen çok sayıda acil yardım ekibi, önce otelde konaklayan 2'si çocuk 16 kişiyi odalardan tahliye ederek hastaneye sevk etti.
 
YANGINA İTFAİYE VE TOMALAR MÜDAHALE ETTİ
Hastanede tedavi altına alınan turistlerin dumandan etkilendiği, sağlık durumlarında hayati tehlike olmadığı bildirildi.İtfaiye ve TOMA'lar ile kontrol altına alınan otel yangınında otel kullanılamaz hale geldi.
 
Yangın ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu.
 
Otelin bar kısmında kiracı olan M.O. (30) isimli şahsa ulaşan ekipler yangını M.O.'nun çıkardığını tespit ederek gözaltına aldı.
Otelin bar kısmında İ.A. isimli arkadaşı ile ortak olarak kiracı olduklarını belirten M.O. verdiği ifadede, kiraladıkları işletmenin otel sahibi olan Y.K.'ye sürekli kira zammı istediği için kızarak motorundan benzin çektiğini, amacının sadece sandalye ve masaları yakmak olduğunu, otelin yanmasını asla istemediğini ve çok pişman olduğunu belirterek, yangını çıkardığını itiraf etti.image
 
UYURKEN YANGINA YAKALANDIK
Yangın esnasında yan otelde konaklayan turistlerden A.K yaptığı açıklamada, olaydan son anda kurtarıldığını belirterek “Uyuyorduk birden bağırmalar sesler geldi, pencereden baktığımızda yangını gördük, dumanlar katlara gelmişti, itfaiye müdahale ediyordu, hemen ailecek eşyaları bırakıp sokağa kendimizi son anda attık kurtulduk” dedi.
 
Yangın sırasında birlikte oldukları belirlenen iki İngiliz vatandaşı kadın ile ortağı İ.A. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, M.O.'nun emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Otelde maddi zarar meydana geldi polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR