Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANKARA'DA DEHŞETİ KOCA CİNAYETİ
ANKARA'DA  DEHŞETİ KOCA CİNAYETİ
Ankara'da eşini ve kızını öldüren adam yakalanacağını anlayınca intihar etti.Korkunç olaya şahit olan mahalle sakinleri ise dehşete düşüren o anları anlattı.
9 Ekim 2022, 16:53
 
Başkent Ankara'da eşiyle boşanma aşamasında olduğu iddia edilen bir şahıs, gizlice girdiği evdeki eşini ile çocuğunu silah ve bıçakla öldürdü.
 
Memleketi Konya’ya kaçtığı esnada yakalanacağını anlayan saldırgan şahıs intihar etti. Korkunç olaya şahit olan mahalle sakinleri ise dehşete düşüren o anları anlattı.
 
Ankara'da eşini ve kızını öldüren adam yakalanacağını anlayınca intihar etti
Olay, dün sabah saat 04.30 sırlarında Sincan ilçesi Fatih Mahallesi Kaymak Sokak’ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddialara göre H.K., içerisinde boşanma aşamasındaki eşinin ve çocuklarının yaşadığı eve balkondan gizlice girerek eşi Bahtınur K.’ye saldırdı. Eşine silah ve bıçakla saldıran cani koca, evden kaçmaya çalışan kızı Havvanur K.’ye de bıçak ve silahla saldırdı.
 
Toplam 3 el silah sesinin duyulduğu olayda talihsiz anne ve kızı oldukları yerde hayatlarını kaybetti. Memleketi Konya’ya kaçtığı esnada yakalanacağını anlayan saldırgan şahıs ise intihar ederek yaşamına son verdi. Hayatını kaybeden anne ve kız, memleketleri Konya’da toprağa verildiği öğrenildi. Olayla ilgili incelemelerin ise devam ettiği aktarıldı. Çiftin evde bulunan diğer iki çocuğunun ise kendilerini odaya kilitleyerek saldırıdan kurtulduğu ileri sürüldü.
 
“Saldırgan elinde silahla kızının başında biraz beklemiş”
Olayın tanıklardan Ayşe Açıkgöz, “Çığlık seslerine uyandık. Daha sonra silah sesleri geldi. Polisi aradık. Binanın önüne geldiğimde bir kız yaralı şekilde yatıyordu. Karşı binadaki komşumuz kız kalp masajı yaptı. Saldırgan eşini önce bıçaklamış, sonra öldürmüş. Ailenin 11 yaşında engelli bir oğlu ile küçük bir kızı daha varmış. Onlar kendilerini odaya kilitlemiş. Onlara zarar verememiş. Diğer genç kız ise evden kendisini dışarıya atmaya çalışırken babası ona da ateş etmiş. Saldırgan elinde silahla kızının başında biraz beklemiş. Sonra da kaçarak gitmiş. Saldırganın kendi canına da kast ettiğini duyduk. Saldırganın, kendisine açılan boşanma davası sonucu bu yola başvurduğunu öğrendik” ifadelerini kullandı.
 
“Kız, adamı görünce yere yatıp ölü numarası yaptı”
Yaralı kızın canını kurtarmak için ölü taklidi yaptığını söyleyen Güler Aksoy, “Gece seslere uyandık. Yaralı bir kız karşıda oturuyordu. Beni görünce, ‘abla yardım et yaralıyım’ dedi. O sırada polisi aradık. Bağırma sesleri devam ediyordu. Sesler kesildikten sonra saldırgan binadan çıktı. Kız, adamı görünce yere yatıp ölü numarası yaptı. Eşim sağlıkçı. Kıza kalp masajı yaptı. Anne de hem bıçak, hem silahla öldürülmüş. Ateş ettiğin gören komşular olmuş” dedi.
 
“Saldırgan kapıyı açıp kaçtı”
Yerde yaralı bir kişinin yattığını belirten Sevim Öcalan ise “Bir sese uyandım. ‘Kurtarın ne olur, yaralıyım’ diye. Dışarıya baktığımda bir kız yerde yatıyordu. Saldırgan kapıyı açıp kaçtı. Ambulans ve polis ekipleri geldi. Yaralıları götürdüler. Herkes toplantı. Cenazeleri götürdüler. Sabaha kadar polisler buradaydı. Anne ve kızmış ölenler” şeklinde konuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR