Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖNÜNE ÇIKANI VURDU KÖPRÜ ALTINDA YAKALANDI
ÖNÜNE ÇIKANI VURDU KÖPRÜ ALTINDA YAKALANDI
İstanbul Başakşehir’de yengesi ve arkadaşını öldüren, 2 yakınını vuran ve denetim noktasında 2 polisi de silahla yaralayan Güven Güler yakalandı. Silahıyla bir viyadüğün altında yakalanan saldırgan gözaltına alındı.
19 Eylül 2022, 20:03
 
 
Güler, gece 01.00’de arkadaşı Ergül Maden’i öldürdü. Sabaha doğru 06.00 sıralarında amcasının evine giden Güler, yengesi Güllü Güler’i de silahla öldürdü. Saldırgan iki cinayetin ardından amcasının kızı Sevim Tepe ve kocası Adem Tepe’yi de silahla vurarak yaraladı.
 
Güven Güler, olayların ardından Fatih Aksaray’a gitti. Uyuşturucu bulmak için Aksaray'a gittiği iddia edilen şüpheli, bir arkadaşıyla polis denetimine denk geldi. Polisin kimlik sorduğu Güven Güler, ekiplere ateş etti. Bir polisi çenesinden diğerini yanağından yaralayan saldırgan koşarak uzaklaştı.
 
Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı. Çevredeki güvenlik kamera kayıtları incelendi. Şüphelinin saldırı sonrasında taksiye bindiği, Başakşehir'e gittiği anlaşıldı.
 
                            image
Şüphelinin taksiden indiği bölgede araştırma yapan ekipler saldırganın bir viyadüğün altında saklanırken buldu. Gözaltına alınan şüphelinin Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR