Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İHH BİNASINDA PATLAMA
İHH BİNASINDA PATLAMA
İHH İnsani Yardım Vakfı Edirne Şubesi'nde patlama yaşandı ve sonrasında yangın çıktı. Yangın itfaiyenin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü
27 Ağustos 2022, 19:24
 
 
Edirne'de İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı şubesinde meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. İtfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürülürken, binada hasar oluştu.
 
Bugün saat 17.00 sıralarında Dilaverbey Mahallesi Arif Paşa Caddesi üzerinde bulunan İHH İnsani Yardım Vakfı şubesinde patlama meydana geldi.
 
Patlamanın ardından derneğin arka kısmından dumanların yayıldığını görenler durumu polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Bölgeye ulaşan ekipler alevlere müdahale etti. Kısa sürede yangın kontrol altına alınırken, dernekte çok sayıda eşya kullanılamaz hale geldi.
 
image
 
Olay sırasında dernekte bulunan Yusuf Güney, "İçeride oturuyorduk birkaç ağabeyimiz ile beraber. Bir ses geldi, patlama sesi gibi. Çok şiddetli de değildi. Sonra arkaya doğru geçelim dedik, dumanlar gelmeye başladı. Arkaya gittik zaten yatak yanıyordu. Sonra yangın çıktığını anlayınca itfaiyeye haber verdik. Kısa sürede alev aldı. Birden ortalık karıştı. Patlama ve ardından çıkan yangının kombi ya da elektrik tesisatından kaynaklandığını düşünüyoruz" diye konuştu.
 
Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR