Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ASLIHAN ÇİÇEK NASIL ÖLDÜ ?
ASLIHAN ÇİÇEK NASIL ÖLDÜ ?
İzmir'de kadın cinayeti: Aslıhan Sinem Çiçek, darbedilip yol kenarına atıldı; kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.Çiçek'in ölümüyle ilgili bir kişi 'bıçaklı gasp'tan tutuklandı
24 Ağustos 2022, 14:24
 
 
İzmir'in Bayraklı ilçesinde, 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek otoban kenarında yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Yaşamını yitirmeden önce polisi arayarak 3 ismi ihbar ettiği iddia edilen Çiçek'in ölümüyle ilgili tek bir kişinin 'bıçaklı gasp' suçundan tutuklandığı belirtiliyor. Çiçek'in ailesi, sosyal medyada kızının ölümüyle ilgili ihmaller olduğunu belirterek, yetkililere çağrıda bulundu. 
 
Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, Twitter hesaplarından, "#AslıhanSinemÇiçek 27 Temmuz’da İzmir’de yaralı halde otoban kenarında bulunduktan sonra hayatını kaybetti. Polisi arayıp 3 isim vermesine rağmen yalnızca Burak Kaya tutuklandı. Aslıhan’ın ölümüne sebep olan failler yakalanacak, adalet sağlanacak" paylaşımı yaptı. 
 
İzmir'de, iş görüşmesine gittikten sonra eve geri dönmeyen, kayıp başvurusu üzerine de hastaneye kaldırıldığı anlaşılan 18 yaşındaki Aslıhan Sinem Çiçek'in ölümüne ilişkin raporda; Çiçek'in sırtında morluk, kalçadan baldıra olan kısımda şişlik ve mor renk değişikliği ile alt dudağında lezyon görüldüğü belirtildi.
 
Aslıhan Sinem Çiçek'in şüpheli ölümü ile ilgili soruşturmada, Çiçek'e ait cep telefonunu üzerinden çıkan Burak Kaya, gasp suçundan tutuklandı. Çiçek'i tanımadığını ve yolda tesadüfen görüp yanına gittiğini önü süren Kaya, Çiçek'in cep telefonunun üzerinde çıkması ile ilgili sorulara yanıt vermedi.
 
Baba Çiçek, kızının kanında uyuşturucu tespit edildiğini ve kendilerini polisin ifadeye çağırmadığını aktararak yetkilileri olayın takipçisi olmaya çağırdı. 
 
Edinilen bilgilere göre, İzmir Bayraklı'da 26 Temmuz günü saat 14.00’te Bornova'daki iş görüşmesine gitmek için evden çıkan ancak eve geri dönmeyen Aslıhan Sinem Çiçek’e ulaşmayan babası Serdar Çiçek, polise kayıp başvurusunda bulundu. Ekipler, Çiçek'in Ege Üniversitesi Hastanesi'nde olduğunu tespit etti. Böbreklerinin iflas ettiği belirtilen Aslıhan Sinem Çiçek, 27 Temmuz'da hastanede yaşamını yitirdi.
 
                 image
 
Çiçek'in şüpheli ölümü ile ilgili Burak Kaya gözaltına alındı.
 
Çiçek'in cep telefonu üzerinden çıkan Kaya, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe 'gasp' suçundan tutuklandı.
 
KESİN ÖLÜM NEDENİNİ DETAYLI OTOPSİ BELİRLEYECEK
 
Öte yandan Çiçek'in şüpheli ölümünün aydınlatılması için İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nce özel ekip oluşturuldu.
 
Çiçek'in ölümüne ilişkin muayene tutanağında şu tespitlere yer verildi: "Dış beden muayenesinde normal yapıda kadın cesedinde ölü katılığının oluştuğu görüldü. Ölü morluğunun sırtta basıya uğramayan yerlerde geliştiği izlendi. Üst eksremitelerde (kollar) psikopatik nedbe (eski yara izi) izleri ve eski vasıfta nedbe izleri olduğu görüldü. Her iki üst eksremitede (kollar) abrazyonlar (aşınım), her iki alt ekstrankede (bacak) ekimotik (cilt altında görülen bir kanama) görünümlü alanlar, solda daha yoğun yaygın olmak üzere her iki femoral bölgede (kalçadan baldıra olan kısım) şişlik ve mor renk değişikliği olduğu izlendi. Alt dudak mukozasında lezyon olduğu izlendi. Sol elde dorsalin de ve beşinci parmakta üzeri sütüre cilt yaraları olduğu izlendi."
 
Ön otopsi raporunda ölümü şüpheli bulunan Aslıhan Sinem Çiçek'in kesin ölüm nedeni ise detaylı otopsi ile ortaya çıkacak.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR