Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM'UN ÜNLÜ OTELİNDE DEHŞET YAŞANDI
BODRUM'UN ÜNLÜ OTELİNDE DEHŞET YAŞANDI
Bodrum İsis Otel Spa bölümünü işleten Hüseyin Ö. İsis Otel yöneticilerinin aldığı bir karara tepki olarak toplantı salonunu silahla bastı. Toplantı salonında kurşun yağdırmaya başlayan saldırgan, İlk olarak Güvenlik Müdürü Onur Pelit'i ayağından vurdu. Hüseyin Ö., daha sonra üzerine doğru yönelen Otel Müdür Yardımcısı Fikret Dinler'i baldırından vurdu.Silahını Genel Müdür Melih Alemdar'ın göğsüne doğru uzatan zanlının silahı tutukluk yaptı.
26 Temmuz 2019, 20:58
 
Bodrum'un tanınmış turizm tesişi olan 5 yıldızlı İSİS Otel  toplantı salonunu silahla basan otelin SPA bölümünü işleten Hüseyin Ö. adlı şahıs , genel müdürü vurdu A.Melih Alemdar ile iki yöneticiyi daha vurdu.
 
image
 
Bodrum Gümbet'de gerçekleşen  silahlı saldırıda Hüseyin Ö. SPA merkezini işlettiği İSİS  Otelin müdürü Melih Alemdar ile kendisine engel olmaya çalışan satış pazarlamadan sorumlu müdür yardımcısı Fikret Dinler ve güvenlik müdürü Onur Pelit'i kurşun yağmuruna tutarak tabancayla vurdu.
 
İSİS Otelin Danışmanı Sennur Salbaş, otel genel müdürünün, müdür yardımcısının ve güvenlik müdürünün silahlı saldırıya uğradığını ifade ederek, "SPA merkezini işleten şahıs kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığı için çalışanları otele almaması sonucunda SPA işletmecisi tarafından silahlı saldırıya uğradılar" dedi.
 
image
 
Olay, sabah saatlerinde Gümbet Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, otelin SPA bölümünü işleten Hüseyin Ö. adlı şahıs, SPA merkezinde yabancı uyruklu sigortasız işçi çalıştırdığı gerekçesiyle uyarıldı. Uyarılara aldırış etmeden işçileri çalıştırmaya devam eden Hüseyin Ö.'nün çalışanları otele alınmadı.
 
Sabah otele gelen Hüseyin Ö., silahla otel yetkilileri toplantı yaptığı sırada toplantı salonunu bastı. Otel yetkilileriyle tartışmaya başlayan Hüseyin Ö., kurşun yağdırdı. İlk olarak Güvenlik Müdürü Onur Pelit'i ayağından vuran Hüseyin Ö., daha sonra üzerine doğru yönelen Otel Müdür Yardımcısı Fikret Dinler'i baldırından vurdu.
 
image
 
Silahını Genel Müdür Melih Alemdar'ın göğsüne doğru uzatan zanlının silahı tutukluk yapınca Alemdar, silaha uzanarak indirmesini söyledi. O sırada silahını ateşleyen Hüseyin Ö., Alemdar'ı da baldırından vurarak toplantı salonundan çıktı. Kapı önündeki güvenlik görevlilerinin durdurmaya çalıştığı Hüseyin Ö., otel önündeki güvenlik kulübesine ateş etmeye başladı. 
 
image
 
Bir süre sonra silahını başkasına veren Hüseyin Ö., polis ekiplerince olay yerinin 100 metre ilerisinde yakalandı.
 
Ayaklarına ve bacaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Otel Müdürü Melih Alemdar ile yardımcısı Fikret Dinler bir özel hastaneye kaldırıldı.
 
Kasığına, bacağına ve ayaklarına isabet eden kurşunlarla yaralanan Otel müdürü Melih Alemdar ile bacağından yaralanan yardımcısı Fikret Dinler Acıbadem Bodrum Hastanesi, bacağından yaralanan Güvenlik Müdürü Onur Pelit ise Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Onur Pelit tedavisinin ardından taburcu olurken diğer 2 yaralının tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Kasığından ve bacağından yaralı olduğu öğrenilen Genel Müdür Melih Alemdar, ameliyata alındı.
 
image
 
Silahlı saldırgan tutuklandı
 
5 yıldızlı İsis Otel'de, otelin üst düzey yöneticisi 3 kişiyi silahla yaralayan Hüseyin Ö. İle olayla ilgisi oldukları belirtilen N.D. ve I.S. gözaltına alındı. Sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen zanlılardan Hüseyin Ö. tutuklanırken, diğer 2 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 
Şeffaf Gazete.com
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR