Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'' ARKADAŞIM TACİZ ETTİ ' DEDİ AMA !
'' ARKADAŞIM TACİZ ETTİ ' DEDİ AMA !
Bursa'da Dehşet Saçan Cinayet Sanığı Suçunu Kabul Etti 3 yıl önce Bursa'da 53 yaşındaki Gürbüz Kömür'ü tabanca ile öldürdükten sonra gasp ettiği araçla kaçan Okan Aksu suçunu kabul etti. Kömür'ün kendisini öpmek istemesinden rahatsız olduğunu söyledi.
16 Temmuz 2019, 09:23
 
Bursa'da aynı gün bir kişiyi öldürüp, bir kişiyi yaralayan ve gasp ettiği hafif ticari araçla bir köfteci dükkanına girerek, 2'si ağır 10 kişinin yaralanmasına neden olan Okan Aksu (33), Yusuf Ay'ı yaralamak suçundan yargılandığı davada 'öldürmeye teşebbüs ve yağma' suçlarından toplam 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
 
Mahkemedeki savunmasında Yusuf Ay'ın kendisini tenha bir yere götürdüğünü ve ilişkiye girmek istediğini iddia eden Aksu'ya verilen cezada indirim uygulanmadı.
 
Osmangazi ilçesinde 18 Şubat 2017 günü taksisini gasp ettiği Gürbüz Kömür'ü tarlada kalbinden tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle aranan Okan Aksu, aynı günün akşamında, çalışanının nişanından çıkıp, evine dönmek isteyen Yusuf Ay'ın(46) aracının yolunu kesti. Ay'ı, aracına binip tenha bir alana götürdü ve 3 kurşun ile vurarak, yaraladı.
 
image
 
Ardından da 16 P 5828 plakalı hafif ticari araç ile kaçtı. Aşırı hızla yol alan Aksu, İstanbul Caddesi'nde direksiyon hakimiyetini kaybedip, bir köfteci dükkanına girdi. İçeride bulunan 10 kişi yaralandı. Kendisi de yaralanan Okan Aksu, hastanede yapılan tedavisinin ardından tutuklanarak, cezaevine konuldu.
 
Okan Aksu ifadesinde ; "Merinos Parkı'nda arkadaşımla oturuyorduk. Aracına çağırdı. Alkol alıyordu. Birlikte gezmek istediğini söyleyince aracına bindim. Tekel bayiinden sigara ve alkol aldı. Tenha bir yere gittik. İlişkiye girmek istediğini söyleyip, sarılıp öpmeye başladı. Üzerimdeki silahı görünce almaya çalıştı, vermek istemedim. Boğuşma çıktı. Silah iki el patlayınca yaralandı. Panikleyince arabasını alıp, oradan uzaklaştım,demişti.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR