Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HORTUM BUSE'Yİ ALDI GÖTÜRDÜ
HORTUM BUSE'Yİ ALDI GÖTÜRDÜ
Hortum felaketinde Antalya’da kaybolan DAÜ öğrencisi Buse Acar’ın 1 Mart tarihinde annesi Ayla Acar ile birlikte babası için üniversite eğitimi aldığı Kıbrıs'ta sürpriz doğum günü planladığı öğrenildi.
5 Şubat 2019, 21:57
 
Antalya'daki Hortum felaketinde kaybolan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) öğrencisi Buse Acar'ı arama çalışmaları 12. gününde devam etti.
 
Çalışmalar, anne-kızın içinde bulunduğu otomobilin sürüklendiği Ağva Deresi'ne yöneldi. Jandarma Arama Kurtarma, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve İnsani Yardım Vakfı (İHH) sualtı ekipleri ve JAK köpekli arama timleri sabah saatlerinden beri dere içinde belirlenen ve yeniden aranması istenen şüpheli noktaları taradı.
 
Buse'nin kolunda bulunduğu öğrenilen ve kayıp genç kızın bulunması için umut olan altın künyeyi takip ederek dedektörlerle tespit edilen noktalar ve baba Ahmet Acar'ın tekrar aranmasını istediği noktalar da arandı.
 
image
 
SON NOKTA DA BOŞ ÇIKINCA BABA ADETA YIKILDI
 
Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Bölük Komutanı Yüzbaşı Selim Oğul'un bizzat yönettiği arama çalışmalarında, Buse'nin dereye düştüğü taktirde takılmış olabileceği noktalar didik didik edildi.
 
Aramalarda, arama dedektörü üreticisi firmanın cihazlarıyla tespit edilen boşluklar, sondaj çubuklarıyla arandı. JAK timlerinin, derenin denize döküldüğü noktaya kadar sürdürdüğü çalışmaları umutla izleyen baba Ahmet Acar, tekrar aranan son noktadan da sonuç çıkmayınca adeta yıkıldı.
 
Acılı baba, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) Bölük Komutanı Yüzbaşı Selim Oğul ile vedalaşırken duygulu anlar yaşandı. Yeniden aranması istenen noktaların aranmasından sonra Yüzbaşı Oğul'un "Ahmet ağabey, var mı bir isteğin? Can-ı gönülden soruyorum" demesi duygulandırdı.
 
image
 
KIBRIS’TA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ PLANLAMIŞ
 
Öte yandan, kayıp Buse Acar'ın koluna anne babasının isimlerini "AylAhmet" olarak dövme yaptırdığı ortaya çıktı. Buse'nin ayrıca babasının doğum günü olan 1 Mart tarihinde annesi Ayla Acar ile birlikte babası için üniversite eğitimi aldığı Kıbrıs'ta sürpriz doğum günü planladığı öğrenildi.
 
Buse Acar'ın 18 Ocak tarihinde kendi doğum gününde çekilen görüntülerine hortum sırasında annesi ve kendisinin cep telefonlarının kaybolması sebebiyle ulaşılamadı. Buse'nin kaybolmadan 3 gün önce teyzesinin doğum gününde çekilen görüntüleri ortaya çıktı.Bu görüntüler Buse'nin son görüntüleri olarak kayda geçti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR