Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SELFIE UĞRUNA AZ DAHA DONUYORDU
SELFIE UĞRUNA AZ DAHA DONUYORDU
Suriyeli Ahmed Naif, merkez Melikgazi ilçesinde bulunan Yılanlı Dağı'nın zirvesine tırmanarak cep telefonu ile selfie çekmek istedi.Kayseri manzarasını arkasına alarak selife çeken Ahmed Naif, kar nedeniyle dağda mahsur kaldı. Dağdan inemeyen Ahmed Naif, donmak üzereyken cep telefonu ile yakınlarına haber verdi.
25 Ocak 2019, 23:25
 
 
Selfie için çıktığı dağda mahsur kalan Suriyeli, 4,5 saatte kurtarıldı
 
Kayseri'de, selfie çekmek için tırmandığı karla kaplı Yılanlı Dağı'nda mahsur kalan Suriyeli Ahmed Naif (18), AFAD ve UMKE'nin yaklaşık 4,5 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı.
 
Suriyeli Ahmed Naif, merkez Melikgazi ilçesinde bulunan Yılanlı Dağı'nın zirvesine tırmanarak cep telefonu ile selfie çekmek istedi. Kayseri manzarasını arkasına alarak selife çeken Ahmed Naif, kar nedeniyle dağda mahsur kaldı. Dağdan inemeyen Ahmed Naif, cep telefonu ile yakınlarına haber verdi.
 
image
 
Yakınlarının durumu bildirdiği polis, AFAD, UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri, kurtarma çalışması başlattı. Ekipler, bölgede yaptıkları keşfin ardından dağa tırmandı. Yaklaşık 1 saat süren çalışma ile Suriyeli gence ulaşıldı.
 
Bulunduğu bölgede bacakları kara batan ve bu yüzden ıslanarak donma tehlikesi geçiren Ahmed Naif'e müdahale edildi. Serum verilen Ahmed Naif, sedyeye konuldu. Suriyeli genç, dağdan yaklaşık 3,5 saatte indirilerek ambulansa nakledildi. Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alınan gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR