Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE PROTESTO
BOĞAZ KÖPRÜSÜNDE PROTESTO
15 Temmuz Şehitler Köprüsü yolunda hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü için yüzlerce motosiklet sürücüsü köprüye akın etti.
16 Eylül 2018, 21:27
 
1 Ağustos günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Beylerbeyi sapağında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Yusuf Durup için yüzlerce motosiklet sürücüsü akşam saatlerinde Beşiktaş Maçka Küçükçiftlik Park’ta toplandı.
 
Kortej halinde 15 Temmuz Şehitler Anıtı’na gelen yaklaşık 800 motosikletli burada basın açıklaması yaptı. Açıklamayı grup adına Türkiye Motorsiklet Platformu genel sekreteri Hakan Şener yaptı. Şener açıklamada, “Konuşmak hatta haykırmak istiyoruz. Yollarda ölmek istemiyoruz. Araçlar artık celladımız olsun istemiyoruz.
 
Biz motorsiklet sevdalıları şu 3 kuruşluk dünyadan biraz daha zevk almak istiyoruz.
 
Hayatı hızla yaşamak değil, hayatın tadını çıkarmak istiyoruz. Diğer sürücülerden sadece biraz dikkat ve özen bekliyoruz. Araç sürücülerinin cep telefonları yerine yola, yan aynalara, çevrelerine dikkat etmelerini istiyoruz. Niye mi? 1 Ağustos 2018 günü 15 Temmuz Şehitler Köprüsü Anadolu Yakası çıkışındaki Beylerbeyi yol ayrımında Yusuf Durup kardeşimiz işte böyle dikkatsiz bir sürücünün kurbanı olmuştur” dedi. Grup üyeleri yapılan basın açıklamasının ardından kazada ölen motorsiklet sürücüsü ve şehitler için dua edildi. Grup kazanın olduğu yere karanfil bırakarak dua ettikten sonra dağıldı.
 
KAZA ANI MOBESE KAMERASINDA
 
1 Ağustos’ta yaşana kaza MOBESE kameralarına saniye saniye yansımıştı. Görüntülerde, trafik normal seyrinde devam ederken bir otomobil sapağa girmek istiyor. O esnada motosiklet sürücü de şeridinde yoluna devam ediyor. Otomobil sapağı kaçırınca bir anda sola dönmeye çalışınca motosiklete çarpıyor.
 
Çarpma sonucu genç motosikletten fırlayarak bariyerlere çarpıyor.
 
Motosiklet ise metrelerce sürükleniyor. Kazayı gören sürücüler olay yerinde duruyor. Polis ekipleri ve sağlık ekipleri de olay yerine geliyor. Gencin cansız bedeni sedyeye konularak ambulansa götürülüyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR