Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GEBZE'DE İĞRENÇ TECAVÜZ OLAYI
GEBZE'DE İĞRENÇ TECAVÜZ OLAYI
KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde, silahla tehdit ettikleri 2 kadını kaçırarak, sanayi sitesinde boş bir iş yerinde tecavüz edip, cep telefonu ve paralarını gasp ettikleri iddia edilen 4 kişi, polisin operasyonu ile yakalandı.
10 Mart 2018, 21:35
 
Kocaeli’nin Gebze ilçesinden iğrenç bir haber geldi.
 
4 kişi, kendilerini polis olarak tanıtıp kaçırdıkları 2 kadına önce tecavüz, sonra da gasp etti. Olayın ardından yakalanan 4 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Kaçırdıkları kadınlara tecavüz eden 4 kişi tutuklandı
 
Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kendilerini polis olarak tanıtan 4 şahıs, Gebze'de yaşayan Azerbaycan uyruklu R.İ. ve Kırgızistan uyruklu N.M. isimli kadını araçlarına bindirerek kaçırdılar.
 
Kadınları boş bir fabrikaya götüren şahıslar, silahla öldürmekle tehdit ettiler. İddialara göre kadınlara tecavüz eden şahıslar, daha sonra kadınların cep telefonlarını ve paralarını gasp ederek serbest bıraktılar.
 
image
 
GÖZALTINA ALINDILAR
 
Gebze Emniyet Müdürlüğüne giden kadınlar şahıslar hakkında suç duyurusunda bulundular. Olayla ilgili inceleme başlatan Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  tarafından kimlikleri tespit edilen C.G., İ.K., S.A., ve S.T. yapılan operasyonlarla gözaltına alındı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından Gebze Adliyesi'ne sevk edildi.
 
image
 
ADLİYEYE SEVK EDİLEN ZANLILAR TUTUKLANDI
 
Gebze Adliyesi'nde savcılıktaki ifadelerinin ardından C.G., İ.K., S.A., ve S.T. isimli şahıslar, tutuklama talebiyle hakim karşısına çıkarıldı. Mahkeme sorgularının ardından şahısların birden fazla kişiyle yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve cinsel saldırı suçlarından tutuklanmasına karar verildi.  İHA

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR