Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BURSA'DA İÇ ACITAN KAZA 3 ÖLÜ
BURSA'DA İÇ ACITAN KAZA 3 ÖLÜ
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde işçileri taşıyan iki servis minibüsü çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı.
28 Ocak 2018, 15:33
 
 
Bursa'nın Yenişehir ilçesinde işçileri taşıyan iki servis minibüsü çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı. 
 
Kaza, saat 08.00 sıralarında Yenişehir ilçesinde, Yenişehir- İznik karayolu 3'üncü kilometrede meydana geldi. İznik'teki bir firmada çalışan işçileri taşıyan 16 S 6820 plakalı servis minibüsüyle karşı yönden gelen Suriyeli işçilerin içerisinde bulunduğu 10 ZT 895 plakalı servis minibüsü çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı.
 
Kazanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla İznik ve Yenişehir devlet hastanelerine kaldırılarak tedaviye alındı.
 
KAZADA ÖLENLERDEN 2 SURİYELİ İŞÇİ
 
Yenişehir- İznik karayolu 3'üncü kilometredeki kavşakta, Osman Dinçlik (60) idaresindeki seyahat firması ait 16 S 6820 plakalı yolcu servis minibüsü ile bir fabrikaya Suriyeli işçileri taşıyan Hasan Karamürsel (32) idaresindeki 10 ZT 895 plakalı servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölenlerin kimlikleri belirlendi. Yolcu servis minibüsündeki yolculardan Bingül Şemaki (81) ile işçi servisinde bulunanlardan Suriyeli işçi Halid Elahmad ve üzerinden kimlik çıkmayan bir diğer Suriyeli işçi Adle Ubeyd yaşamını yitirdi. Kazada yaşamını yitiren Bingül Şemaki'nin 70'li yıllarda Yenişehir ilçesinde belediye başkanlığı yapan merhum Vedat Cemil Şemaki'nin eşi olduğu öğrenildi. Kazada yaralanan 27 kişinin tedavileri Yenişehir, İznik ve Bursa merkezdeki çeşitli hastanelerde sürüyor. 
 
'TRAFİK IŞIKLARI YANMIYORDU' İDDİASI
 
Bu arada, 3 kişinin yaşamını yitirdiği ve 27 kişinin yaralandığı kazanın meydana geldiği kavşakta, kaza sırasında trafik ışıklarının yanmadığı öne sürüldü. Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR