Güzel ülkemiz için yazıyoruz - DOLU YAĞIŞI MERSİN'İ FELÇ ETTİ Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/yasam/31636/dolu-yagisi-mersini-felc-etti

 

DOLU YAĞIŞI MERSİN'İ FELÇ ETTİ
DOLU YAĞIŞI MERSİN'İ FELÇ ETTİ
Mersin'de dolu ve şiddetli yağış etkili oldu. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
19 Kasım 2017, 18:20

 

Mersin'de şiddetli yağış ve dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı.
 
Öğle saatlerinde başlayan ve etkisini artıran yağmur, kent merkezinde etkili oldu. Yağmurla birlikte şiddetli dolu da hayatı olumsuz etkiledi.
 
Yağmur ve doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sığınacak yer ararken, birçok kişi ıslanmaktan kurtulamadı. Bazı vatandaşlar çevrede satılan şemsilerden aldı. 
 
image
 
Özellikle Mezitli ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonucu araçlar zarar gördü. Dolu yağışı nedeniyle araçlar yolda ilerlemekte güçlük çekti.

Göreve giden zırhlı polis aracı TOMA, yağmur suyu ile dolan çukura düşerek mahsur kaldı. TOMA, ekiplerin çalışmaları sonucunda bulunduğu yerden kurtarıldı.

Bazı vatandaşlar çevrede satılan şemsiyelerden aldı. Özellikle Mezitli ilçesinde etkili olan dolu yağışı sonucu araçlar zarar gördü. Kent merkezindeki cadde ve yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikteki araçlar da zor anlar yaşadı.

Mersini dolu vurdu

Kentin yüksek kesimlerinde bazı evlerde su baskınları oluşurken, belediye ekipleri su basan yerlerde çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan Merkez Toroslar ilçesine bağlı Güneykent Mahallesi'nde ise göreve giden bir zırhlı polis aracı TOMA da sel mağduru oldu.

Mersini dolu vurdu

Aşırı yağıştan dolayı gözükmeyen yoldaki çukura düşen TOMA, mahsur kaldı. TOMA, ekiplerin çalışmaları sonucunda bulunduğu yerden kurtarıldı.

image