Güzel ülkemiz için yazıyoruz - CİHANGİR'DE NARKOTİK OPERASYONU Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/yasam/31630/cihangirde-narkotik-operasyonu

 

CİHANGİR'DE NARKOTİK OPERASYONU
CİHANGİR'DE NARKOTİK OPERASYONU
İstanbul'un Beyoğlu ilçesine bağlı Cihangir’de narkotik polisi Özel Harekat Polisleri'nin de desteğiyle önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
18 Kasım 2017, 20:30
 
İstanbul'un en popüler semtlerinin başlarında gelen bağlı Cihangir’de narkotik polisi Özel Harekat Polisleri'nin de desteğiyle önceden belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.
 
Çok miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda gözaltılar da oldu.
 
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Büro Amirliği Narkotimleri, Beyoğlu Cihangir’de belirlenen bazı adreslerde uyuşturucu madde depolandığı bilgisine ulaştı.
 
image
 
Fiziki ve teknik takibin ardından tim, özel harekat polislerinin de desteğiyle çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.
 
Operasyonda polis, girilecek adreslerin kapılarını koçbaşlarıyla kırdı. İçeride arama yapan tim, "skank" diye tabir edilen çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirirken, içeride bulunan şahıslar ise gözaltına alındı.
 
image
 
Saunaya düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirildi. Öte yandan Cihangir’de bir saunaya da giren narkotimleri, içeride yaptığı aramada kasanın içerisinde tabanca, uyuşturucu madde ve ticaretinden kazanılan çok miktarda para ele geçirildi.
 
Ardından “Eros” isimli narkotik köpeğiyle sauna didik didik arandı. Yapılan aramalarda bir odadaki çekmecenin içerisinde de çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi.
 
Uyuşturucu maddelere polis ekipleri tarafından el koyulurken, gözaltına alınan şahıslar ise polis merkezine götürüldü.
 
Bölge otomatik silahlarla önlem alan polis, kuş uçurtmadı.
 
Şeffaf Gazete.com