Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CİNAYET İŞLEME SEBEBİ KENDİNDE DE ÇIKTI
CİNAYET İŞLEME SEBEBİ KENDİNDE DE ÇIKTI
13 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğunu belirterek 17 yaşındaki çocuğu öldüren babanın 15 yaşındaki bir çocukla evlenmek istediği ortaya çıktı.
4 Eylül 2017, 14:05
 
 
Adana'da kızı 13 yaşındaki F.N.B.'ye cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 17 yaşındaki M.R.Y.’yi tabancayla öldüren 33 yaşındaki Emrah Bulut'un, Suriyeli 15 yaşında bir çocukla evlenmek için olay çıkartıp karakolluk olduğu ortaya çıktı.
 
Bulut'un, yaşı küçük olduğu için kendisine çocuklarını vermeyen Suriyeli aileyi ölümle tehdit ettiği ifade edildi.
 
17 yaşındaki M.R.Y.’yi öldüren Emrah Bulut, adliyeye sevk edilirken, "Öldürdüğüm kişi 13 yaşındaki kızıma tecavüz etti. Ben bu cinayeti, başka kızların başına gelmesin diye işledim" demiş, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmıştı.
 
 M. R. Y. ile sevgili olduklarını ve isteyerek ilişkiye girdiklerini söylediği öne sürülen 13 yaşındaki  çocuk ise, psikolojisi bozulduğu için Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde tedaviye alındı.
 
ÇOCUKLA EVLENMEK İSTEMİŞ
 
DHA’nın aktardığına göre, sosyal medyada serbest bırakılması için kampanya başlatılan Emrah Bulut'un, cinayetten 8 gün önce 15 yaşındaki Suriyeli sığınmacı çocukC.N. ile evlenmek istediği ortaya çıktı. Pazar yerlerinde tezgahtarlık yapan Emrah Bulut'un, alışveriş sırasında gördüğü ve aynı mahallede oturan C.N. ile evlenmek istemesine küçük çocuğun ailesi izin vermedi. İddiaya göre, C.N.'nin ailesiyle birlikte kaldığı evine giden Emrah Bulut, evliliğe karşı çıkan küçük çocuğun babası A.N. ile tartışıp ölümle tehdit etti. Olay yerine çağrılan polislere de zorluk çıkartan Emrah Bulut, biber gazı sıkılıp etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Polis merkezinde ifade veren A.N., "Kızımla evlenmek isteyen Emrah Bulut'a, kızımın küçük olduğunu belirterek evlenmesine izin vermeyeceğimi söyleyince evimi bastı. Kızımı zorla almak istedi, beni ölümle tehdit etti" dedi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR