Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KAYIP MİNİK CEYLİN KOMŞU'DA ÖLÜ BULUNDU
KAYIP MİNİK CEYLİN  KOMŞU'DA ÖLÜ BULUNDU
İzmir’in Ödemiş ilçesinde parkta oyun oynarken kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik'in ölü bulunmasının ardından mahallede arbede çıktı. Ceylin'in cenazesi çıkarılırken izdiham oluştu, ambulansın camları kırıldı. Polis, mahalleliyi havaya ateş açarak ve biber gazı ile dağıtmaya çalıştı
12 Haziran 2017, 14:24
 
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü bulundu.
 
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.'nin evinde yapılan aramada ölü bulundu. Küçük çocuğun boğularak öldüğü belirlendi. 
 
image
 
İlk ifade
 
Komşu S.T., ilk ifadesinde, 'Ceylin su içiyordu, birden bayıldı. Ben de korktum sandığa sakladım' dedi. Fakat dedeye mesaj gelen telefonunun S.T., üzerine kayıtlı olmadığı belirlendi. Polis telefonun numarasının sahibini arıyor. 
 
Mahallede olay çıktı
 
Ceylin'in ölüm haberi ise kentte duyuldu. Bir anda kalabalığın Ceylin’in ölü bulunduğu noktaya gelmesi üzerine bölgeye çevik kuvvet ekipleri gönderildi.image
 
Kızgın vatandaşlar, sloganlar eşliğinde önce güvenlik şeridini geçti. Vatandaşlar, ardından ellerindeki taşlarla ’çocuklara uzanan eller kırılsın. İdam isteriz’ sloganlarıyla eve saldırdı. Araya giren polis ve olay yerinde bulunan Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu ve Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı. Bu arada olayların büyümesinin ardından çevik kuvvet havaya defalarca ateş açtı ama yine de öfkeli kalabalık sakinleşmedi. Bölgede gerginlik sürüyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR