Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRABZON'DAKİ İŞKENCECİ KIZLAR YANDI
TRABZON'DAKİ İŞKENCECİ KIZLAR YANDI
Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) öğrenim gören 25 yaşındaki Hasibe H., 19 yaşındaki Nurcan Ç. ve 19 yaşındaki Mihriban Y., sosyal medya hesabından tartıştıktan sonra kaldıkları eve çağırdıkları 25 yaşındaki Kübra T. ve Esra K.’yı biber gazıyla etkisiz hale getirdikten sonra döverek, cep telefonu görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşmıştı
30 Nisan 2017, 14:08

 

Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde (KTÜ) öğrenim gören 25 yaşındaki Hasibe H., 19 yaşındaki Nurcan Ç. ve 19 yaşındaki Mihriban Y., sosyal medya hesabından tartıştıktan sonra kaldıkları eve çağırdıkları 25 yaşındaki Kübra T. ve Esra K.’yı biber gazıyla etkisiz hale getirdikten sonra döverek, cep telefonu görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşmış,olayın duyulması sonrasında 3 öğrenci ve darp edilen 2 kişi dün gece gözaltına alınmışdı. İfadeleri alınan 3 kız adliyeye sevk edilirken "Kasten yaralama ve tehdit” suçlarından mahkemece serbest bırakılmışdı

image

BİBER GAZI, ELEKTRO ŞOK CİHAZI, DEMİR SOPA VE COP
İşkence maduru olan kan donduran videodaki E.K, konuşmak için eve girdikleri evde ilk andan itibaren hiçbir şey konuşamadan saldırıya uğradıklarını söylemiş,kaçmak için kapıya yöneldiklerini, ancak kapının kilitli olduğunu ,evdeki kızların  önce Elektroşok ve biber gazı ile etkisiz hale getirdiklerini ve ardından da demir sopa ve cop ile kendilerini darp ettiklerini söylemidi. O sırada yanlarında bir arkadaşlarının daha olduğunu söyleyen E.K, şüphelilerin onun da telefonunu aldıklarını ve odaya kilitlediklerini söylemişti.
 
image
 
İşkenceci kızlara 46 yıl ceza isteniyor

Trabzon'da yaklaşık 2 ay önce sosyal medya hesabından tartıştıktan sonra kaldıkları eve çağırdıkları 25 yaşındaki Kübra T., Esra K.ve 27 yaşındaki Gülbahar B.’yi biber gazıyla etkisiz hale getirip döven, olayın cep telefonu görüntülerini de sosyal medya hesabından paylaşan,tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan üniversite öğrencileri 25 yaşındaki Hasibe H., 19 yaşındaki Nurcan Ç. ve Mihriban Y.hakkında, 46 yıla kadar hapis cezası istendi.

Mahkemece serbest bırakılan şüpheli öğrenciler ile saldırıya uğrayan Esra K., Kübra T. ve Gülbahar B. hakkında Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede, taraflar arasında sosyal medyada birbirlerine karşılıklı hakaret içerikli yazışmalarının ardından üniversite öğrencilerinin, eve çağırdıkları Esra K. ve Kübra T.’nin biber gazıyla etkisiz hale getirildiği, elektro şok ve copla darp edildiği, Gülbahar B.nin ise odaya kapatıldığı belirtildi.
 
image
 
Şüpheliler Mihriban Y., Hasibe H. ve Nurçin Ç. hakkında,’birden fazla kişi tarafından kişiyi silahla hürriyetinden yoksun kılma, hakaret ve tehdit’ suçlarından 12’şer yıldan 46’şer yıla, Esra K. ve Kübra T. hakkında ise ’hakaret ve tehdit’ suçlarından 9 aydan 4 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
Savcılık ayrıca, şüpheli öğrencilerin suçun ağırlığı ve kaçma şüphesi olduğundan ara karar ile tutuklanmalarını talep etti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR