Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KONYA'DA POLİS CİNNETİ
KONYA'DA POLİS CİNNETİ
Konya'da polis memuru, eşi ve 2 çocuğunu vurduktan sonra intihar etti. Eşi ve kızı hayatını kaybetti, 13 yaşındaki oğlu ise ağır yaralandı
4 Ağustos 2016, 12:10

 

Konya'da polis memuru, eşi ve 2 çocuğunu vurduktan sonra intihar etti. Eşi ve kızı hayatını kaybetti, 13 yaşındaki oğlu ise ağır yaralandı

Konya'nın Ereğli ilçesinde girdiği bunalım sonucu cinnet getiren polis memuru eşi ve çocuklarını vurduktan sonra intihar etti. Polis memuru ile birlikte eşi ve 7 yaşındaki kızı hayatını kaybetti, 13 yaşındaki oğlu ise ağır yaralandı. 
 
Edinilen bilgiye göre, polis memuru olan Harun K., girdiği bunalım sonucu cinnet getirdi.
 
Ailesinin uyuduğu sırada odaya giren Harun K., eşi Neslihan K., oğlu ve kızına beylik tabancasıyla ateş etmeye başladı. Polis memuru eşi ve çocuklarını vurduktan sonra aynı silahla kendi canına kıydı.
Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Eve giren polis ve sağlık ekipleri korkunç manzarayla karşılaştı.
 
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolden Harun K., eşi Neslihan K. ve kızları hayatını kaybettiğini belirledi. Hayatta olduğu anlaşılan 13 yaşındaki oğlu ise, yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı genç, daha sonra hayati tehlikesi bulunması sebebiyle Konya'ya sevk edildi.
 
Polisin ve savcının yaptığı incelemelerin ardından cenazeler Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyarak eve gelen ailenin iş arkadaşları ise sinir krizleri geçirdi.
İHA

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR