Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BU KEZ BACAĞINDAN VURULDU
BU KEZ BACAĞINDAN VURULDU
Geçtiğimiz ay eski nişanlısından şiddet gördüğü için pencereden komşusunun balkona geçerken görüntülenen Büşra E. bacağından vuruldu.
14 Nisan 2016, 17:43

 

İstanbul Bahçelievler’de geçtiğimiz ay eski nişanlısından şiddet gördüğü için pencereden komşusunun balkona geçerken görüntülenen Büşra E.  bu seferde bacağından vuruldu. Büşra E.’nin yeni erkek arkadaşının da vurulduğu saldırıyı genç kadının eski nişanlısının gerçekleştirdği iddia edildi.



Olay, dün saat 16.00 sıralarında,  Esenyurt, Doğan Araslı Bulvarı’ndaki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, Büşra E.(26) ve 44 yaşındaki erkek arkadaşı Ergun E., evden çıktıkları sırada silahlı saldırıya uğradı. Bacaklarından vurulan ikili, çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürüldü. Olayın ardından İstanbul Emniyeti’ne bağlı Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

‘OTOMOBİMİ PARÇALADILAR’

Araştırmada saldırıyı, Büşra A.’nın eski nişanlısı Levent K.’nin gerçekleştirdiği belirlendi. Levent K.’nın yakınlarını arayarak ” Büşra, kendinden 20 yaş büyük adamla dün bana saldırdı. Aracıma taş ve sopalarla hasar verdi. Yaptıklarına dayanamadım,  ende ikisinin bacağına sıktım” dediği öğrenildi. Olaydan sonra kaçan Levent K.’nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

BALKONDAN BALKONA

Yaralanan Büşra A.’nın geçtiğimiz ay, Yenibosna’daki evinin balkonundan komşusunun başkonuna geçerken  amatör kameralarca görüntülenmişti. O anlar sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayınlanmasıyla polis soruşturma başlattı. Büşra A., 14 Mart’ta yaşanan olayla ilgili, eski nişanlısı Levent K.’dan şiddet gördüğünü söyledi. Levent K.’nın elindeki silahla kapıyı zorladoğı için pencereden balkona geçmeye çalıştığını belirtti. İfadesi alınan Levent K. ise iddiaları Büşra A. için birkaç ay içerisinde 40 bin lira para harcadığını belirtti. Ancak Büşra A. tarafından kaldırıldığını düşündüğünü dile getirdi. Levent K., kısa süre önce hediye ettiği 4 bin lira değerindeki cep telefonunu geri almak için Yenibosna’daki eve gittiğini belirtti. Şiddet uyguladığını da kabul etmedi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR