Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
13 YAŞINDAKİ YAĞMUR ORTADA YOK
13 YAŞINDAKİ YAĞMUR ORTADA YOK
İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde annesi 41 yaşındaki Alev Özaskan ile yaşayan ve anne annesine gideceğini söyleyen 13 yaşındaki Yağmur Kırtay, kayıplara karıştı.
23 Ağustos 2015, 13:55

 

Kızının cep telefonu ve kimliğinin yanında olmadığını belirten anne Özaskan, "Sosyal medyadaki hesaplarını kontrol ettim ancak şüpheli bir durum göremedim. Sabaha kadar aramadığımız yer ve arkadaşı kalmadı. Kızımın bulunması için yardım istiyorum" diye konuştu.

Karabağlar İlçesi Yeşilyurt Semti'nde oturan Alev Özaskan'ın Hasan Tahsin Ortaokulu 8'inci sınıf öğrencisi kızı Yağmur Kırtay, dün saat 12.00 sıralarında, arka sokakta oturan anneannesine gideceğini söyledikten sonra evden çıktı. Anneannesinin evine gitmediği anlaşılan genç kızın bulunması için ailesi seferber oldu. Güvenlik güçlerine durumun bildirilmesi ardından anne ve yakınları, Kırtay'ın sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını inceledikten sonra, tek tek arkadaşlarını aradı. Ancak, saatler geçmesine rağmen genç kıza bir türlü ulaşamadı. Sosyal paylaşım sitelerinde kızına ulaşamadıkları yönünde paylaşımlarda bulunup yardım isteyen anne Özaskan, şöyle dedi:

image

"Böyle bir şeyi yapacak biri değildi. Üzerinde kısa gri şort ve askılı beyaz tişört vardı. Arka sokakta oturan anneannesinin evine gidecekti, yanında, cep telefonu, kimlik veya para yoktu. Kızımın bulunması için yardım istiyorum. Kızımı görenler polisi ya da beni 0534 919 49 29 numaralı telefonumdan arayabilir."


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR