Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BUCA'DA PANİK YARATAN YANGIN
BUCA'DA PANİK YARATAN YANGIN
İzmir'in Buca İlçesi'ndeki 6'ncı Oto Sanayi Sitesi'nde hurdalık ve otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayıp, rüzgarın da etkisiyle işyerlerine sıçrayan yangın
12 Temmuz 2015, 16:39

İzmir'in Buca İlçesi'ndeki 6'ncı Oto Sanayi Sitesi'nde hurdalık ve otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayıp, rüzgarın da etkisiyle işyerlerine sıçrayan yangın, 20'den fazla itfaiye ekibi ve sitede çalışanlarının müdahalesiyle kontrol altına alındı.

5 işyeri ve 25'ten fazla otomobilin zarar gördüğü yangında, bazı çalışanlar dumandan etkilendi. Sağlık ekipleri, dumandan etkilenenlere oksijen tedavisi uyguladı. 6'ncı Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sami Özdaş, "Otluk alanda başlayan yangın, atıl durumdaki araçları küle çevirdi, çok sayıda işerinde maddi hasar oluştu. Hurda araçlar, sahipleri tarafından buraya bırakılıyor sonrasında yaşananlar ortada" diye konuştu. Sitenin bir başka noktasında ise müşteriler tarafından alınmayan yaklaşık bin aracın bulunduğunu dile getiren Özdaş, yangının o noktada çıkması durumunda büyük bir facianın yaşanabileceğini belirtti.

Sitede büyük çaplı hasar oluşurken, ölen ya da yaralanan olmadı. Soğutma çalışmaları süren yangının çıkış nedeni belirlenmeye çalışılırken, polis de yangınla ilgili soruşturma başlattı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR