Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KANDIRA PLAJ'INDA 2 GENÇ NASIL ÖLDÜ ?
KANDIRA PLAJ'INDA 2 GENÇ NASIL ÖLDÜ ?
Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nin Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı'nda biri kamp çadırında, diğeri cankurtaran kulesinde asılı cesetleri bulunan 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı'nın cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından İzmit Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
9 Temmuz 2015, 22:29
 
Kandıra Plaj dehşetindeki gençler toprağa verildi... 
Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nin Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı'nda biri kamp çadırında, diğeri cankurtaran kulesinde asılı cesetleri bulunan 17 yaşındaki Melisa Kolpar ile Ziyatcan Yağcı'nın cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından İzmit Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi. Ölen Melisa Kolpar'ın annesi Ayfer Kolpar kızının tabutta cenazesi getirilince gözyaşlarına boğuldu, bazı yakınları da baygınlık geçirdi.
Kandıra İlçesi’ndeki Cebeci Plajı yakınlarında Melisa Kolpar'ın cesedi çadırda, erkek arkadaşı Ziyatcan Yağcı’nın cesedi ise cankurtaran gözetleme kulesinde asılı bulundu. Melisa Kolpar'ın ölmeden önce dövüldüğü anlaşılırken, daha sonra yapılan incelemede iple boğazı sıkılarak öldürüldüğü belirlendi. Kandıra Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı inceleme ardından dün İstanbul Adli tıp Kurumu'na gönderilen cesetler burada ayrıntılı olarak incelendi. Ziyatcan Yağcı'ın üzerinde çıkan 'Oğuzhan'ın arkasından gidiyoruz. Melisa'nın ve kendi canımı ben aldım' yazılı not da Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma dosyasına konuldu.
İstanbul Adli Tıp Kurumu'nun ayrıntılı raporunun daha sonra hazırlanacağı belirtilirken, incelemenin tamamlanmasının ardından cenazeler İzmit Asri Mezarlık Morgu'na getirildi. Morg önünde bekleyen Melisa Kolpar'ın yakınları cenaze aracından tabut indirildiği sırada gözyaşlarına boğulurken, annesi Ayfer Kolpar da sinir krizleri geçirdi. 
Melisa Kolpar'ın yakınları Asri Mezalık Morgu önünde görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Ziyatcan Yağcı'nın yakınları ise sessizce işlemlerin yapılmasını bekledi.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR