Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
POLİSE SIĞINIP KURTULDULAR
POLİSE SIĞINIP KURTULDULAR
İs­tan­bul’dan Ada­na­’ya ka­çan üniversiteli sev­gi­li­le­rin ai­le­le­ri peş­le­ri­ne düş­tü. Oto­bü­sün şo­fö­rü öl­dü­rül­meleri ih­ti­ma­li­ne kar­şı po­li­se sı­ğın­dı. Genç sev­gi­li­ler ko­ru­maya alın­dı.
7 Şubat 2015, 05:07

 

İkisi de Karslı olan üniversite öğrencileri Tugay A. (20) ve sevgilisi İlknur Y’nin (20) aileleri arasında kan davası vardı. Evlenmek isteyen genç çiftin aileleri buna izin vermedi.

Kaçmaya karar veren üniversiteli sevgililer, önceki akşam İstanbul Esenler Otogarı’ndan Adana'ya gitmek için otobüsle yola çıktı.

PEŞLERİNE DÜŞTÜLER

Kızlarının kaçtığını fark eden aile polise başvurdu. Polis, iki sevgilinin otobüsle Adana'ya gitmek üzere olduğunu saptadı. Otobüsün şoförü Hasan Y’yi arayan polis, 19 ve 20 numaralı koltukta oturan yolcuların kaçtıklarını bildirdi.

BAŞ­KA OTO­BÜ­SÜ DUR­DUR­DU­LAR

Yol güzergahı boyunca tesis ve otogarlarda firmaya ait otobüslerde kızlarını ve sevgilisini arayan İlknur Y’nin ailesi, Aksaray Adana Karayolu’nun 40'ıncı kilometresinde Adana'ya giden aynı firmaya ait başka bir yolcu otobüsünü durdurdu.

ŞO­FÖR PO­LİS­TEN YAR­DIM İS­TE­Dİ

Bu oto­bü­sün şo­fö­rü, he­men sev­gi­li­ler İlk­nur Y. ve Tur­gay A'nın bu­lun­du­ğu oto­bü­sün şo­fö­rü Ha­san Y'yi ara­yıp, du­ru­mu bil­dir­di. O sı­ra­da Ak­sa­ray'da bu­lu­nan oto­büs şo­fö­rü, kent çı­kı­şın­da po­lis nok­ta­sın­da ara­cı­nı dur­du­rup du­ru­mu an­la­ta­rak po­lis­ten yar­dım is­te­di. Ai­le­nin sev­gi­li­le­ri öl­dür­me ih­ti­ma­li­ne kar­şı po­lis, İlk­nur Y. ve Tur­gay A'yı oto­büs­ten alıp po­lis mer­ke­zi­ne gö­tür­dü.

KIZIN AİLESİNE GÖZALTI

Oto­büs­le­ri dur­du­ra­rak ara­ma ya­pan İlk­nur Y'nin ai­le fert­le­ri de Niğ­de'de gö­zal­tı­na alın­dı. Böy­le­ce İs­tan­bul Esen­ler Oto­ga­rı'nda 1 Şu­ba­t’­ta ya­şa­nan tö­re vah­şe­ti­nin bir ben­ze­ri­nin ya­şan­ma­sı­nın önü­ne ge­çil­di.

GİZLİ BİR YERE GÖNDERİLDİLER

Ko­ru­ma al­tı­na alı­nan genç sev­gi­li­ler, baş­ka bir il­de­ki ya­kın­la­rı­nın ya­nı­na gön­de­ril­di. Can gü­ven­lik­le­ri ne­de­niy­le git­tik­le­ri yer açık­lan­ma­dı.
Öte yan­dan gö­zal­tı­na alı­nan 3 ki­şi ise, hak­la­rın­da şi­ka­yet ol­ma­dı­ğı için ser­best bı­ra­kıl­dı. 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR