Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
LODOS BURSA'DA CAN ALDI
LODOS BURSA'DA CAN ALDI
Bursa-İzmir Yolu üzerine büyük bir gürültüyle devrilen vinç, yoldan geçmekte olan ticari taksiyi ezdi. Taksi şoförü hayatını kaybetti, yolcu ise ağır yaralandı.
1 Şubat 2015, 12:48
 
Bursa'da saateki hızı 90 kilometreyi geçen lodos, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena Stadı'ı inşaatındaki vinci devirdi.
Bursa-İzmir Yolu üzerine büyük bir gürültüyle devrilen vinç, yoldan geçmekte olan ticari taksiyi ezdi. Taksi şoförü hayatını kaybetti, yolcu ise ağır yaralandı.

Kaza sabah 06.00 sıralarında meydana geldi. 2 gündür etkili olan ve şehirde yüze yakın çatının, tabelanın yıkılmasına sebep olan şiddetli rüzgar bu kez Acemler'de yapımı süren Timsah Arena inşaatındaki vinci devirdi. Devasa vinç, Nilüfer Deresi üzerindeki köprüye büyük bir gürültü ile düştü. Bu sırada köprüden geçmekte olan Fatih Demirkıran (28) yönetimindeki 16 T 5541 plakalı ticari taksi vincin altında aldı. Kazada, ağır yaralanan araç sürücüsü Demirkıran, kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesi'nde bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Araçta bulunan Kübra A. ise tedavi altına alındı.

Kaza sebebiyle Acemler'den İzmir ve Ankara istikametine giden yol trafiğe kapandı. Yolu kapatan vincin kaldırılması için çalışmalar sürüyor, trafik akışı alternatif yollardan sağlanıyor. Vincin devrildiği istikamette bulunan Bursaray yolu da kullanılamaz hale geldi. Bursaray seferleri iptal edildi.

(CİHAN)

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR