Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SİVAS'TA FECİ OTOBÜS KAZASI
SİVAS'TA FECİ OTOBÜS KAZASI
Sivas'ın Kangal İlçesi yakınlarında yolcu otobüsünün yoldan çıkarak devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 36 kişi yaralandı.
11 Ekim 2014, 07:45

 

Kaza, Sivas- Malatya karayolu 75'inci kilometrede, Kangal-Gürün yol ayrımı üzerindeki Halep köprüsü yakınlarında bugün saat 04.00 sıralarında meydana geldi.

Mardin'den Samsun 'a giden Ali Bakay yönetimindeki 33 CFU 95 plakalı yolcu otobüsü sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi üzerine sonucu yolun sağ tarafındaki şarampole devrildi.

Kazanın duyulması ardından kurtarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. 46 yolcusu bulunan otobüsteki yolculardan 36'sı yaralandı.

image

Yaralılar, kaza yerine gönderilen ambulans ve özel araçlar ile Sivas, Kangal ve Gürün İlçesi'ndeki hastanelere gönderilerek tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ŞOFÖR: KAVŞAK BENİ YANILTTI 
36 kişinin yaralandığı otobüs kazasında yaralılar çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Hafif yaralı olarak Kanğal Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan otobüs şoförü Ali Bakay yol çalışması nedeni ile güzergah değiştirdiğini ve daha önce tecrübesi olmayan bir yolda ilerlediğini belirterek, "Mardin'den geliyorduk. Hekimhan tarafında yol çalışması vardı, bu nedenle güzergahı değiştirdik. Önümüze çıkan kavşak nedeniyle yanıldım. Kavşak normal yollarda daha büyük ve geniş olur. Bir anda yol bitti. Ben durdum, ondan sonra araç devrildi. Yani hareket halindeyken devrilmedi. Karanlıktı. Otobüs doluydu" diye konuştu. 

Olay sonrası ambulansv eözel araçlar ile Sivas, Kangal ve Gürün'deki hastanelere kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan kimse bulunmadığı, bir çoğunun ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Kaza sonrası otobüs devrildiği yerden vinç yardımı ile kaldırıldı.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR