Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KADIKÖY'DE BORNOZLU PROTESTO
KADIKÖY'DE BORNOZLU PROTESTO
İstanbul’un Kadıköy ilçesinde 4 gündür sular kesik. Marketlerde dahi su bulmakta zorlanan vatandaşlar, Kadıköy Belediyesi’nin dağıttığı kuyu suyunu almak için sıraya girdi.
29 Eylül 2014, 07:04
 
Moda Parkı'nda bir araya gelen bir grup da su kesintisini protesto etti.  Bazı eylemcilerin bornoz  giymesi dikkat çekti.

‘KESİNLİKLE OYALAMA’
 
Sö­ğüt­lü­çeş­me Cad­de­si üze­rin­de bu­lu­nan iç­me su­yu hat­tın­da­ki bo­ru­da mey­da­na ge­len arı­za ne­de­niy­le Ka­dı­köy'de su­lar ke­sil­di. Ka­dı­köy Be­le­di­ye­si su­la­rın ke­sik ol­du­ğu böl­ge­ler­de ya­şa­yan­la­rın ih­ti­yaç­la­rı­nı gi­der­mek için ha­re­ke­te geç­ti, 5 nok­ta­da tan­ker­ler­le su da­ğıt­tı.  Su al­ma­ya ge­len Se­her Ka­dı­oğ­lu, "Ke­sin­likle oyalama taktiği uygulanıyor. Sebep olarak arızayı gösteriyorlar" diye konuştu.

BORNOZLU PROTESTO
 
"Caferağa Dayanışması" isimli grup da Moda Parkı'nda bir araya gelerek suların akmamasını protesto etti. Grup, "TOMA'ya değil Moda'ya su" ve "Susma sustukça sular hiç gelmeyecek" şeklinde slogan attı. Bornozla eylem yapan vatandaşlar,  4-5 gündür suların kesik olmasından yakındı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR